A magyarok megtanulták, hogy a szabadság a bátraké - mondta Orbán Viktor az M1 Híradójának csütörtökön Brüsszelben. A miniszterelnök hangsúlyozta: Magyarországot támadások érték, ezért úgy látta jónak...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Én meg azt hittem, hogy csak simán be van sz@rva!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Dr.luigilongo60: Szinte gondoltam, hogy majd annak a semmit érő rádiónak hozod fel az esetét, hiszen nagyon más nem is volt. Az ATV, a Népszava létezik még? Persze hogy. Nem tudom, én valahogy nem tartok államcsődtől, remélem, ebben tényleg nem lesz igazad!
entero
@miazavalami: Most kaptam az infót, miszerint válaszoljam neked azt, hogy Gyurcsány rendelte időre a vihart:-)))))
miazavalami
@entero: Ez nem válasz! Tudatlanságomban felvilágosítást kérek!
miazavalami
@entero: Kitől kaptál te ilyen információt???
entero
@miazavalami: Lecsapott a vihar, miközben a tömeg már régen ott tartózkodott, nincs ezen mit megmagyarázni. Legutóbb nyáron én is biciklivel indultam el egy rövid út erejéig, volt vagy 40 fok, szikrázó napsütés, majd visszafele olyan zivatar kapott el, hogy éppen hogy csak megúsztam a jeget, mert hazaértem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.