A rendkívüli időjárásra tekintettel, közlekedésbiztonsági okok miatt este tíz órától lezárják az M1-M7 autópályák fővárosból kivezető közös szakaszát - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.

András Tamás rendőr főhadnagy az MTI-nek elmondta, ha valaki a zárást követően a pályán halad, és rendőrautót lát, akkor kövesse azt, és levezetik az autópályáról.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Volt már ilyen igaz nem márciusban, úgy 12 éve talán ?
Az egész főváros leállt, gyalog kellett hazajönni
a metró sem járt akkor !
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: nem tudom miért, itt Újbudán van egy kis hó, fúj a szél, de nem viharosan, túl hideg sincs, -2 van. Biztosan az érdi emelkedőnél lehetnek gondok.
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem a Sasadi útnál lehet a lezárás
legyünk igazságosak, olyan intenzíven havazik és kotorja a szél,
hogy lehetetlen letakarítani, így sok százan rekedtek az utakon.
entero
@nyanya001: Dél - kelet még viszonylag nyugodt, valahogy ide nem jut el már pár éve sem a nyári nagy vihar, sem a havas tél, legalábbis messze nem olyan intenzitással, mint a nyugati, vagy az észak - keleti megyékben. Jelenleg esik a hó, valamelyest fúj a szél is, majd meglátjuk, mit hoz a holnap.
Nakimaga
Lehet,rádöbbentem egy tényre;a rendszerváltás előtt,szinte keleti gyártmányú volt a személygépkocsi állomány,amelynek a has magassága 10-20 cm-rel volt magasabb a mai 7-15 cm hasmagasságoknál,azok nem is akadnának el most sem!Ez a technika előnye!
Lezárások helyett,kötelező a hólánc használat ,oszt jónapot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.