Az utolsó embert is kihoztuk az utolsó óakadály mögül - jelentette be Orbán Viktor a Kossuth-díjjal kitüntetett kiválóságok tiszteletére adott hagyományteremtő fogadáson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@entero: De azért azt remélem vágod, hogy a hallgatásomat nem a további lehetséges magyarázatok vagy következtetések teljes hiánya, hanem azok nyilvánvaló hiábavalósága eredményezi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@kedwes: "De bebizonyította a Magyar, enélkül a bagázs nélkül, jobban teljesít!"

Kimondtad a lényeget.
Ezek a felfuvalkodott majmok csak a lopáshoz és a dölyfös, magamutogató ,másokat lenéző undormánysághoz értenek.
Hellcat
1. Még nem hoztak ki mindenkit.
2. Viktor neked kurvára semmi közöt nincs ehhez a hómentéshez, kint magyaráztad a bizonyítványod...az a nagy EU-s támogatás amire annyira büszke voltál (amiből azért adtak sokat mert kurva szarul állunk hála nektek) most fog elveszni mert megint 4x re is magatokra írtátok az tákolmányotokat.
arbiter
Ez a senkiházi állandóan harcol: fülkeforradalom, háború, szabadságharc, hideg polgárháború... Valaki mondja már meg neki, hogy nyugodjon már le, béke van.
DE! Ha úgy nézzük ez is egy harc volt az időjárással szemben, és ha ez az organikus lény (ez esetben a jelentése: szenet tartalmazó szerves vegyület), igazi harcba keveredne és úgy nyomja, ahogy láthattuk, én nem szeretnék a közelébe lenni, mert :
1. valszeg baráti tűzben hunynék el (tudjuk ki által :)
2. ha megsérülnék, simán hagyna elvérezni (aztán kidumálja, mert ez egy sikertörténet...
neki sikerült a többiek meg le vannak sz@rva)
3. ha valami csoda folytán segíteni próbálna, akkor csak annyit kérnék tőle: "NE! Kérlek, inkább hagyj itt, mert úgy több esélyem van az életben maradásra. Köszi"

Konklúzió: Óvakodj a törpétől!
kedwes
@Dr.luigilongo60: Éppen a híradót hallgatom. Még mindig van a elakadt ember, a hófogságában több száz autó. De a sanya azt mondta: mindenkit kimentettünk! És még ezt akarják kitüntetni.
Eszembe jut, amikor a szovjet haderők parancsnoka jelentette: 1945. Április 04-n Magyarországról kiűztük az utolsó németet! De még 13-n is harcok voltak Magyar területen. ???
nemsemmi
"Nem hagyunk senkit az út szélén", ugye Viktor ez a sablon ide is megfelel!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.