Személyesen intézkedett péntek délután Pintér Sándor, hogy elhárítsák a gondokat az M1-es autópályán. A miniszter akciózásáról a tárca videót készített, melyben Pintér arról beszél, hogy mindenkihez benzint, ételt, italt juttatnak majd el. A pályát végül szombat reggelre sikerült csak felszabadítani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Káosz a politikában, káosz az utakon... Tükörkép.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Valamit tudtak ezek a régiek is...Jobban, mint a mai modernek...:((
retro.postr.hu/fordson-hojaro
erzsi101
Már csütörtökön kellett volna intézkedni!!!Lehet Orbánt szidni,de remélem lesz aki felvilágositja,ki milyen hibát követett el!!!Levonni a tanulságot,és átszervezni az egész katasztrófa védelmet!!!
vukkocska
@erzsi101: címekből: "jobbak is voltunk a mentésben, mint más országok", "a hatóságok jól szervezett munkát végeztek", "mentjük az emberek életét" És akkor Te milyen objektív jelentésre gondolsz, hogy ki milyen hibát követett el, és ezt le is írják Orbánnak. Ezek csak azok a szalagcímek, melyeket innen olvastam le, de rengeteg van a hősi munkáról. Csak az emberekről nem, akik a nagy védők megmozdulásáig már egy éjszakát töltöttek az autóban és a hó fogságában.
erzsi101
@vukkocska: Arra gondoltam,hogy ahogy a győri polgármesternek kivágták a szalagkorlátot a többi autósnak is megkellet volna hogy tegyék,de ezt csak a ÁAK teheti meg-nyilatkozta a tűzoltó parancsnok.neki miért nincs vészhelyzetben ilyen jogosultsága.A honvédséget nem vetették be,mert nem hivták Őket-szintén egy vezető nyilatkozta-ez a Pintér siker története,ezekre és ehhez hasonló esetekre kell Orbánt tájékoztani.Új hir akik áram nélkül maradtak-csak vasárnap du.küldték az aggregátorokat-miért nem már szombaton reggel.
miazero
@Pálinkafőző Rézüst: Nem rossz, de nem volt veszélytelen így burkolatlanul.
vukkocska
@erzsi101: Orbán 'úr' a helyszínen volt, és szombaton este azt nyilatkozta, hogy ki vannak mentve az autók, meg minden rendben van az M1-esen. Még vasárnap este sem volt minden rendben, semennyire nem volt rendben, mert nem lehetett rajta Ausztriából hazajönni. Egy szóval: nagy katyvasz volt az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.