Nem elég nekünk a katasztrófa, van ahhoz mérhető borzalom más is. Afféle kellemetlen hozadékként ismét betekinthettünk Pintér Sándor belügyminiszter lelkivilágába. Jaj nekünk! Sokat elárul ugyanis a katasztrófavédelemért is felelős tárca vezetőjéről, az emberről magáról az, ahogy mérleget vont a rendkívüli helyzetről, miközben annak elhárítása még javában zajlott.

Pintér Sándor világában a vész idején helyénvaló azoknak a felelőtlenségéről beszélni, akik fél napja vesztegelnek autójukba zárva félelmeikkel, magányosan, étlen-szomjan. Az ő világában nemcsak szégyent nem ébreszt, még cseppnyi zavart sem okoz, ha úgy ítélkezik a bajbajutottakról, hogy aközben százszámra várnak még mindig az általa felügyelt szervezetre, mindhiába. Nála helyénvaló az autósokat szidni olyankor, ha az emberek bizalma elporlad a reménytelenségben, mert hiába várják a segítséget, hiába az arra hivatott állami szerveket, azok nem, az istennek sem akarnak valamiért megérkezni.

A nol.hu jegyzete >>>

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hogyha meg tudták volna időben tisztítani az utakat, úgy, mint azt tették Szlovákiában és a környező országokban, akkor a családunk most együtt lenne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@P-Márta: Ne hidd!!
Kitüntették ezek a Szaniszlót is - történt valami??
outsider
"Abszolút jogosan hibáztatják, és nagyon remélem, jó nagy büntetést basznak a nyakába az úton ragadtaknak, akik meg gyerekkel indultak útnak, jelentsék fel, kiskorú veszélyeztetése miatt. A sok, beképzelt tahó, akik azt hiszik, hogy ők aztán jól tudnak vezetni, lánc, téli gumi nélkül, aztán meg más kellett, hogy fagyoskodjon, dolgozzon, míg kiszabadították a sok állatját."

No comment!
alfás
maradt még bőr,azon az ocsmány pofáján.
dekas
@outsider: te nem vagy normális nem szórakozásból indultak útnak gondolom el akartak érni a célukhoz, vagy haza, vagy ismerőseikhez, mivel ünnepi hosszú hétvége kezdődött. Ha időben tisztiják, sózzák az autópályákat simát végigmennek, mint az Ausztriában.Tudod ott felkészültek az utak tisztántartására, mert hát az a dolguk a beszedett útdijak ilyen esetekre is vonatkozik.Tudod azért a pénzért illik visszaadni az autósoknem nem gondolod?
Kutyafüle
@dekas: A @outsider: 13.56 kor idézőjelbe tette, tehát nem a saját véleményét írta le.
A no komment a saját véleménye:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.