Az osztrák segítők nem csak arról gondoskodtak, hogy az emberek ne fázzanak és ne éhezzenek, hanem lelki segélyt is nyújtottak a pánikba esett autósoknak és családjaiknak a magyar utakon - számol be a Heute.at osztrák lap a március 15-i mentésről. "Sokan kritizálák a magyar hatóságok tétlenségét, operett-hadseregnek nevezve a magyar honvédséget, ami még arra sem képes, hogy a hóban rekedt embereket kimentse" - fogalmazott a lap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

188 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"Sokan kritizálák a magyar hatóságok tétlenségét, operett-hadseregnek nevezve a magyar honvédséget, ami még arra sem képes, hogy a hóban rekedt embereket kimentse - fogalmaz az osztrák lap."
Kuss, mi így szoktuk! ( agresszív kismalac)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
@entero: Egy nyelvet én is ismerek,de azt nem seggnyalásra használom.A HELYESIRÁST NEKED SEM ÁRTANA GYAKOROLNOD!!!Küldök majd egy helyesirási és mondatszerkesztési szótárt!!
entero
@jancsik68: Soha nem voltam seggnyaló, de ezt te azt hiszem, soha nem fogod megérteni. Tipikusan az az ember vagy, aki el sem tudja képzelni, hogy tudással és munkával is jól lehet élni ebben az országban. A helyesírásommal meg nincs semmi baj.
Pálinkafőző Rézüst
@jancsik68: középiskolában, a magyar tanárunk mondása volt, a helyesírással küszködőknek: " ...és úgy írj, hogy ne gyalázd a nyelvet, melyen beszélsz!" Persze van aki tényleg képtelen rá, hogy megtanulja. De ez már más kérdés...
Proli
@entero: Köszönöm szépen!
Már ment is annak akinek szüksége van rá!
entero
@Proli: Nagyon szívesen! Bízom benne, hogy minden a lehető legjobban alakul majd.
Proli
@entero: Referálni fogok az eredményről.
Láttam a képet, valóban borzasztó látvány, csak valódi szakember tudhatja helyre tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.