Újabb hétszáz rendőrt irányított az M1-es autópálya térségébe szombat délelőtt az országos rendőr-főkapitány. Papp Károly ezt szombaton a mentést irányító műveleti központban jelentette be, ahol Pintér Sándor belügyminiszterrel és Bakondi György katasztrófavédelmi főigazgatóval beszámolót tartottak az elmúlt napok rendkívüli, télies időjárása nyomán kialakult helyzet részleteiről.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi
Pintér úr is nézze az időjárás előrejelzést. Amennyiben nézte volna, egy héttel korábban tudta volna, hogy havazás lesz erős széllel. Oda kellett volna a főutakra és az autópályákra rendelni a hókotrókat még a havazás kezdetén. A kamionstoppot is időben el lehetett volna rendelni.
Egy normális ország normális belügyminisztere így tett volna.
Pintér az embereknek ad tanácsot, meg sms-t küld.
Ki mihez ért azt teszi. Aki semmihez az tanácsot ad.
kukac50
Pintér meg lássa be az alkalmatlanságát és mondjon le.
Két hét alatt rendet tesz, 3 év eltelt és nincsen közbiztonság az országban.
Ha esik a hó akkor ne hibáztassa azokat akiknek haza kellett volna menni a munkából,vagy a családhoz.Későn indultak a hókotrók,későn ment a katasztrófa védelem,igaz Nekik már a munkaidő vége felé kellett volna elindulni.
foglaltnick
A híradó most mondta be: bezony, VOLT előrejelzés, infóáramlás stb. Egész Európában ítéletidő, ugyanilyen gondok, a gazdagabb országokban jobb reagálás.

Nálunk?

Sz@rházi elvtárs meg az itt hörgő pár tucatnyi seggnyalója hőbörög olyasmin, amit SENKI nem látott előre és próbál politikát gyártani a hóhelyzetből - fujj, liberós banda!
entero
@nemsemmi: Igazat adok neked, ugyanezt a hibát már elkövették Gyurcsányék is 2006 - ban, augusztus 20. - án. Tanulni kellett volna az esetből, de birka emberek akkor is lesznek, akik nem veszik figyelembe a figyelmeztetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.