Felelős kormánynak nyoma sem volt, a katasztrófavédelem új szervezete és vezetője pedig megbukott az elmúlt 36 órában – mondta az MSZP szakpolitikusa egy szombati tájékoztatón. A szocialisták továbbra is vizsgálatot sürgetnek a rendkívüli időjárás okozta problémák nem megfelelő kezelése miatt. Vizsgálatot követel a Demokratikus Koalíció is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Azok beszélnek felelősségre vonásról, akiknek az " elmúlt 8 év, benne a 2006. augusztus 20.-i tömegkatasztrófa miatt régen rács mögött lenne a helyük? A pofátlanságnak nincs határa, de tényleg!
Zsuga
@furfang: A hangsúly itt pontosan azon van, hogy ha véletlenül most nem a fidesz lenne kormányon, akkor ugyan erre a helyzetre nem ilyen megelégedéssel, ötös osztályzattal reagálnának ellenzékként Valóban mondhatnánk úgy is, hogy a fagyi most visszanyalt. Ezért aztán továbbra is kérdéses, hogy mely részről határtalanabb a pofátlanság.
Dr.luigilongo60
@furfang: Maradjunk annyiban, hogy ha a 2006-os katasztrófában felelősök börtönben ülnének, abban az esetben a mostaninak a felelősei a cellatársuknak kellene legyen.
Csizmás Kond
Maradjunk abba, hogy ilyenkor és hasonló esetekben ne illik kampányolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.