Az MSZP szerint felelős kormánynak nyoma sem volt, a katasztrófavédelem új szervezete és vezetője pedig megbukott az elmúlt 36 órában. A szocialisták továbbra is vizsgálatot sürgetnek a rendkívüli időjárás okozta problémák nem megfelelő kezelése miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
@furfang: Igazad van cimbora!!! Hogy képzelik ezek a komcsik,k hogy amíg nemzetünk igaz szívű, tiszta kezű fia a gyarmatosítók ellen védi szép hazánkat, addig ezek a komcsik rátámadnak ezzel az időjárással nemzetünkre??? Tömlöcbe a hazaárulókkal!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@coyote3: @Darthon1: Nahát! Egyet értünk, azért írtam, amit írtam! Akik egy ilyen pimf ügyet mint ez a csütörtök-pénteki időjárás, és útviszonyok voltak nem tud kezelni,az takarodjon, hiszen Török Zsolt már tegnap felszólította őket és erre tessék! Semmi !
Minden esetre azonnal át kell adniuk a stafétát a rátermett Bajnainak, és nagy múltú háttércsapatának, Juhász Péter, Kónya, Gyurcsány, Dopeman, és ha még Mesterházy is csatlakozik a szakértelmével, seperc alatt helyreáll itt a rend az utaktól kezdve az időjárásig.
lajospapa
Az időjárás soha nem jó. A meleg nagyon meleg, a hideg nagyon hideg, a szárazság száraz, a hó ferdén esik és sok. Erről nem tehet senki. A megbízott az megbízható. a szakértő az szakértő. Az a baj, hogy a kettő nem szokott együtt járni. Az időjárás most különösen megmutatta. Olyan helyzetben amely azért nem egy pillanat alatt alakult ki.
Darthon1
@furfang: akiket említesz az a kirakat. Az elbocsátott polgárvédelmi szakemberek nem pártmunkások voltak, hanem szakemberek. Matolcsy is most szórja ki a szakembereket, majd, ha baj lesz mutogathat! De hát, hol zsarnokság van, ott zsarnokság van.
kukac50
A Jó isten vizsgáztatta Pintért a Tekket, a katasztrófavédőket.
Rossz osztályzatot kaptak,mivel a farok a fej nélkül, nem tudta mit kellene tenni.
marlin
@furfang: Valóban okod van rá, hogy ezekre büszke legyél!!
Ugye a időjárással kapcsolatos feladatokat (még) nem a "rátermett Bajnainak, és nagy múltú háttércsapatának" kellet volna kezelni!! Hogy Európában hogyan csinálják, azt láthattuk a Burgenlandi "segítőktől"!!
A Fidess pártdroidjairól pedig már egy éve megmondták a tűzoltók, hogy jófidezesként ők is "készek bármire, és mégse jók semmire"!!
www.168ora.hu/itthon/tuzoltok-nyilt-levele-bakondi-alkalmatlan-111569.html?print=1
És mint tudjuk a tények makacs dolgok, még akkor is, ha a körökben mást tanítanak!!
coyote3
@furfang: Jól beszélsz cimbora, látom észre tértél . Gratulálok .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.