Tovább gyengült a forint, miután előzőleg több menetben erősödött az euróval szemben. Pénteken 305 körül kereskedtek vele. Piaci szereplők korábban részben arra fogadtak, hogy a jegybank közbe fog avatkozni, ám többen már a hét vége előtt feladták forintpozícióikat, mivel a kormány az uniós Bizottság kifogása ellenére sem volt hajlandó visszalépni adózási kérdésekben. Ezt úgy értékelték, hogy Magyarország folytatni kívánja független politikáját, amely időnként szembemehet a közösségi normákkal . Peter Attard Montalto/Nomura arra számít, hogy az idén fokozódhat a nyomás a magyarokra Brüsszel részéről, mégpedig 1,7 milliárd eurós idei strukturális alap felfüggesztése révén. Ha ez bekövetkezik, az megmozgatja a piacokat.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jameska
Ez megint valami rohadt spekuláció eredménye...
Vajon melyikük vásárolt be még "alacsony" áron frankból, euro-ból?És vajon melyik adja el a legjobb áron?
soljanka
@mekkelek: én már nem is vagyok biztos benne, hogy minket szopatnak ezzel - az uniós forrásokból - a burkolt terek, szökőkutak kivételével - nem sokat profitáltam eddig a forrásokból. Azok mentek a sógor-komáéknak a fidesz felekezeten belül.
jameska
@soljanka: pályázati pénzeket gyakorlatilag lehetetlen elnyerni, vagy csak olyan célokra, amik semmire sem jók...
Ha nem vagy koma, sógor, haver, szerető... esélytelen :-(
kengyefuto
orbannak nem okoz ez sem gondot,mert plusz adókivetésekkel bevasalja a pénzt a panelproliktól,nyuggerektől,szimuláns rokkantaktól...! Hiszen ki is jelentette!!
SLAakku
@mekkelek: Rövidesen a mozikban:„Volt egyszer egy Magyarország” színes, szélesvásznú, szagos, háromdimenziós film.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.