A szervezők állítása szerint több mint kétszáz, a helyszínen lévő újságírók becslése szerint mintegy százhúsz-százötven ember tiltakozott csütörtök délután Brüsszelben a magyar alaptörvény módosítása ellen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Abból látszik, hogy nekünk még más a szabadság, demokrácia igényünk, hogy itthon néhány ezer embert zavar csak, hogy ennyire leszűkítették a jogainkat.
Tőlünk nyugatra a fél ország tüntetne egy ilyen helyzetben. Ezért is! élnek sokkal jobban.
entero
@coni: Talán mert kevés embert izgat az, hogy nem káromkodhat büntetlenül, házasságot kell kötnie, vagy az, hogy a félig telt szállókba végre kénytelenek legyenek bemenni a hajléktalanok. Persze sorolhatnám még, de felesleges volna.
Pisti271
@entero: Nincsennek még unokáid ugye.
Apró emberkék, akiket az ember talán a saját gyermekénél is jobban szeret.
A Fidesz szerint ők majd nem lesznek részei a családodnak.
furfang
Érdemes meghallgatni az Echo tv ismétlésében a Háttérkép most csütörtöki adásának ismétlését. Tökéletesen világossá válik a múlt a jelen és a várható jövő és az, hogy miért támadja a nyugat Magyarországot, és főképpen OV-t. Ha átengedjük újra a hatalmat a szoclibeknek vége az országnak, de főképpen a benne élő embereknek.
A műsorban szépen kiderül, hogy is volt a privatizáció, hogy szabta a nyugat a feltételeket a magyar vagyon átadására. Ez a sok földönfutó munkanélküli, és hogy nincs munkahely annak az eredménye.

@Pisti271: senkit nem fognak érdekelni az unokáid. Most még kap tisztes családi pótlékot ,és adójóváírást a szülője, de ha visszajönnek, és újra felveszik az IMF kölcsönt, mert felveszik! Akkor azok húzzák a nótát, amire a magyar táncol. Majd csak nézd meg, miket vonnak el megint a nyugdíjcsökkenés, a közműdíj visszaemelés, eladása mindennek, amit ezek visszavásároltak, és sorolhatnám.
Pisti271
@furfang: Kárpótlás és privatizáció terén személyes tapasztalataim vannak.
Szeretnék személyes tapasztalatokat szerezni az Orbán kormány utáni időkből is.
Remélem nem kell rá sokat várnom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.