Ezúttal a minimálbér függvényében vizsgáltuk meg az energia- és gázárakat, majd hasonlítottuk össze az európai országokéval. Az eredmény enyhén lelombozó. Azt tehát már tudjuk, hogy sem a villamosenergia, sem pedig a gáz árában nem lóg ki hazánk a sorból, a vizsgált országokból felállított "drágasági rangsor" második felében vagyunk. Ha viszont az uniós viszonylatban meglehetősen alacsony magyar minimálbért is bevesszük a képbe, már más a helyzet.

Forrás: mfor.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
"Azt tehát már tudjuk, hogy sem a villamosenergia, sem pedig a gáz árában nem lóg ki hazánk a sorból,"
Akkor talán nem is a "rezsicsökkentéssel" kellene foglalkozni a szépreményű Orr-bán-Semi-jen kormánynak, hanem a jövedelmek "szintrehozásával(!)" mert abba ugye kilóg hazánk a sorból!!
Talán arra kellene aláírásokat gyűjteni a Fidess "ötezerforintosoknak"!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Sajnos nem csak a villany és a gáz árából áll a megélhetés költsége. Ezt illene fent is tudomásul venni. Sok nyugdíjas, rokkant nem tudja már kiváltani a gyógyszereit, de enni sem tud rendesen. Nem jobb a helyzet a minimálbéren tengődőknél sem, a röhejes közmunkát végzők még röhejesebb fizetéséről már szót sem érdemes ejteni. Ezeknek az embereknek 10%-os rezsicsökkentés semmit nem jelent. Az Uniónak csak akkor lehetünk, leszünk teljes jogú tagjai, ha minden ember normális körülmények között, normális jövedelemből tud élni, nem pedig napról napra csak vegetálni. Hogy ez nincs így, az az elmúlt huszonhárom év impotensnél impotensebb kormányainak köszönhető, nem kihagyva a parlamenti saját zsebüket képviselőket sem.
drficsor
Csak megemlitem, az önkormányzatunk, által felügyelt szemétszállitó cég most emelete fel a dijat 5700 FT-ra, Ez havi 4 ürités (80 literes).
Hol van még ilyen horror ár???
laslow
@karaj: Kuk(p)a Mihály,annak idején,ugyanerre a kérdésre azt válaszolta:"NA, EZZEL VIGYÁZNI KELL,MERT INFLÁCIÓGERJESZTŐ HATÁSA LENNE!"
karaj
@laslow: Igen,ez való igaz.De iránynak jobb lenne, mert ha a fene fenét eszik , akkor is emelkedni fog a gáz ára hamarosan.Árbefagyasztásra kisérlet vmikor a szocializmusban történt , de mint tudjuk hamvába dőlt (most sem lesz másként).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.