Az osztrák autópálya-kezelő szerint magától értetődő volt, hogy segítséget küldenek a bajba jutott szomszédnak. „Lehet, hogy az osztrák csapatok csak katasztrófaturistának jöttek" – mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság polgári védelmi főfelügyelője, Tóth Ferenc az ATV-nek, azzal kapcsolatban, hogy a segítségül hívott osztrák csapatok vezetője is szervezetlenséget tapasztalt a magyar hatóságok részéről. Lapunk megkérdezte erről az osztrák autópálya-kezelőt, az ASFINAG-ot, amely március 15-én először öt, majd további négy hókotrót és 18 főnyi személyzetet állított készenlétbe és küldött Magyarországra a rendkívüli hóhelyzet miatt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Gondolom sok osztrák állampolgár is megrekedt a katlanban ezért is jöttek segíteni szerintem. Aki meg a segítőket "katasztrófatúristáknak" nevezi az csak egy idióta fideSS vadbarom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@pacsni: (08:35) A "...a keresztett?" - az osztrákoknak kell behúzni, úgyis kevés volt még a Habsburg/osztrák uralomból. :)
hallgatag
@verőce21: véletlen üthette be a 2.-ik t betüt...
gibgab
Tóth nyilatkozata, viselkedése visszataszító volt. "A stílus maga az ember."
Mobil123
"a segítségül hívott osztrák csapatok vezetője is szervezetlenséget tapasztalt a magyar hatóságok részéről."- Ez az agyament miért is nevezi őket "katasztrófaturisták"-nak őket??
QQCSI
Annyira büszke vagyok magamra! Most beszél egy szakember a hókáoszról, és alátámasztja, amit én mondtam, hogy nem kellett volna felengedni a kamionokat, amik miatt elakadtak az autók és kialakultak a hótorlaszok!
QQCSI
@QQCSI: ATV Egyenes beszéd: Reményi ...a Közútkezelő 2010 előtti elnöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.