Az osztrák autópálya-kezelő szerint magától értetődő volt, hogy segítséget küldenek a bajba jutott szomszédnak. „Lehet, hogy az osztrák csapatok csak katasztrófaturistának jöttek" – mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság polgári védelmi főfelügyelője, Tóth Ferenc az ATV-nek, azzal kapcsolatban, hogy a segítségül hívott osztrák csapatok vezetője is szervezetlenséget tapasztalt a magyar hatóságok részéről. Lapunk megkérdezte erről az osztrák autópálya-kezelőt, az ASFINAG-ot, amely március 15-én először öt, majd további négy hókotrót és 18 főnyi személyzetet állított készenlétbe és küldött Magyarországra a rendkívüli hóhelyzet miatt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Gondolom sok osztrák állampolgár is megrekedt a katlanban ezért is jöttek segíteni szerintem. Aki meg a segítőket "katasztrófatúristáknak" nevezi az csak egy idióta fideSS vadbarom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kengyefuto
Ég a fideSS mint a rongy,
Füstöl mint a trágya domb!!
Az "osztrák vircsaft" segített,
Legtöbbet az embereken!
coyote3
Na ez a Tóth Ferkó is egy homoszexuális fajbarom! ahelyett, hogy megköszönné a segítséget, mocskolódik. Igazi fideszes tempó.
Dr. Felipe
Gondolom sok osztrák állampolgár is megrekedt a katlanban ezért is jöttek segíteni szerintem. Aki meg a segítőket "katasztrófatúristáknak" nevezi az csak egy idióta fideSS vadbarom.
almosd
Ha ez a bagázs marad kormányon kétszer meggondolják legközelebb az osztrákok, hogy jöjjenek segíteni ,vagy lazán beintenek .
sonderkommando
Hazug patkány! Inkább köszönné meg a gyors reagálást és segítséget!
A hatalmas fideszes nemzeti büzskeség és bunkóság szépen felülkerekedett...
sonderkommando
Ez a kormány Európa szégyene, mindenhol körberöhögnek vagy megbotránkoznak orbáncosés miatt!
QQCSI
@almosd: Szerencsére ez nem valószínű,
ott nem a politika irányítja a katasztrófa-elhárítást,
hanem az emberek és az anyagi javak védelme.
Zsuga
Ennek a nagyképű, barom társaságnak még az is nehezére esett, hogy elfogadják az osztrák segítséget. Aztán pedig, hogy nagylelkűen hajlandóak voltak beengedni őket, köszönet helyett így viszonozzák! Hát csodálni való, ha még egy képviselőt is úgy ki tudnak hozni a sodrából, hogy az reflexszerű mozdulattal reagál különféle aljasságaikra? Hiszen akinek még önállóan képes működni az agya, azokból már könnyedén váltanak ki hasonló reakciót.
almosd
Igazad van ,persze ez egy Platói kérdés volt részemről ,még szerencse hogy így gondolkoznak humán részről ,és nem politikailag. @QQCSI:
pacsni
remèlem tudnifoja mindenki, hogy 2014-ben hova kell tenni a keresztett???
pacsni
nehogy màr az a szemèt Pintèr tanitsameg az Osztràkokat, hogy hogy kell elsosegèlyt nyujtani??? Jòlenne, ha tanfolyamot vègeztettne ezekkell a vèdelmi emberekkell, ès venne nèhàny hòkotrot, ahelyett, hogy osszelopjàk az egèssz orszàgot.
Mi a bànatnak ment oda tankokkal?? talàn loniakart ez a hulye??? de kire???
Szègyen gyalàzat, hogy magyarorszàg ilyen bunkokkal van korbevève!
gazdag dezső
Talán meg kellene köszönni a segítséget,és emberséget is kellene tanúlni az Osztrák segítőktől!!Nekik is meg van a véleményük! Az egész országnak is csak a néhány vezér látja másképpen!!De akkor hogy is van a demokrácia? Az egész ország azt látja hogy nagyon-nagyon rosszul intézkedtek,vagy nem is intézkedtek azok akiknek kötelességük lett volna,de néhányan elégedettek!!Sőt dicsérik magukat !!Nem a többség véleménye a fontos,csak a szavazáshoz kellett??
hallgatag
@coyote3: Azonnali leváltását követeljük !!!
miazero
@hallgatag: Nevezzük ki miniszterelnöknek inkább! Csapkodja a Selmeczy színvonalat!
hallgatag
Gazdasági feljödásban egy év különbség van
Magyarország és Ausztria között...
EGY FÈNYÈV !!!
Ilyen Tótferikék meg nézzenek tükörbe és köpjenek egy nagyot !!!
miazero
@hallgatag: Mindig csodálkozom, honnan e merészség és hetyke önbizalom. Az anyagi jólét az agyukra ment, úgy látszik bármit megvehetnek amire vágytak. Csak hát, az a baj, hogy csak arra vágynak ami megvehető, a bölcsesség, szerénység, emberség nem ilyen portéka.
hallgatag
Érdemes a cikket végigolvasni...az osztrákok IGY végzik a munkájukat, felkészülten, becsületesen, szakmailag kifogástalanul...és a kritikát is öszintén, nem hamisan irták, mondták...Na ezt kellene megtanulni, nem az öndicséretet, meg a kitüntetéseket osztogatni kedves elvtársak !!!
hallgatag
@miazero: A tudás, az ész nem megvehetö,
és a modor nem megtanulható !!!
verőce21
@pacsni: (08:35) A "...a keresztett?" - az osztrákoknak kell behúzni, úgyis kevés volt még a Habsburg/osztrák uralomból. :)
hallgatag
@verőce21: véletlen üthette be a 2.-ik t betüt...
gibgab
Tóth nyilatkozata, viselkedése visszataszító volt. "A stílus maga az ember."
Mobil123
"a segítségül hívott osztrák csapatok vezetője is szervezetlenséget tapasztalt a magyar hatóságok részéről."- Ez az agyament miért is nevezi őket "katasztrófaturisták"-nak őket??
QQCSI
Annyira büszke vagyok magamra! Most beszél egy szakember a hókáoszról, és alátámasztja, amit én mondtam, hogy nem kellett volna felengedni a kamionokat, amik miatt elakadtak az autók és kialakultak a hótorlaszok!
QQCSI
@QQCSI: ATV Egyenes beszéd: Reményi ...a Közútkezelő 2010 előtti elnöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.