Telefon vagy webkamera segítségével bárki beolvashat a miniszterelnöknek. Személyes üzeneteket gyűjtenek Orbán Viktornak az interneten. A megszólalóktól annyit kérnek, hogy maximum két-három percbe sűrítsék bele, hogy mi az, ami konkrétan érinti, felháborítja őket, és kerüljék az általánosítást. A kapott videókat feltöltik a legnagyobb videómegosztó oldalra és az ennek kapcsán létrehozott Facebook-csoport oldalán is elérhetőek.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Küldjön bátran videoüzenetet, aztán ne csodálkozzon, ha Ön és családja egy idő után az aluljárók hajléktalanjainak népes táborát gazdagítja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
@Zsuga: Az aluljáróba nem lehet életvitelszerűen tartózkodni, egyébként sem férne el ott minden üzenő.
Zsuga
@szöszmösz: Jó, persze, ez csak egy a sok lehetőség közül, mely választható lenne egy őszinte üzenet következményeként.
jozsiami
Ha lenne lelkiismerete nem kérne ilyet az emberektől ,mert önből elég volt ennyi nem kel már a hazugsága nem kívánatos a személye és nem akarunk már rettegésben élni.Szeretnénk ha ön eltűnne de úgy ,hogy ne is halljunk magáról mert az ön kormánya elhozta nekünk a félelmet és a szegénységet és a borzalmak éveit ,Maga szerint ki kér még ebből repetát,ha már szegények vagyunk legalább szabadok legyünk amit ön vasmarokkal szét akar zúzni de tudja meg mi nem engedjük!!!
Bástya Elvtárs
Hogy az a Laci betyár... sztálinista, reformista... kényszerített...
kukac50
Üzenem Orbán Viktor Miniszternek, vegye már észre összeomlás szélén az ország!
Aláírást gyűjt a rezsi csökkentéséért,nem kellene azt írjuk alá,hogy a gazdagok több 10 ezer forinttal fizessenek kevesebbet, mi csak pár száz forintot nyerhetünk.
Vegyék le az áfát 17%-ra és meg lesz a 10%-os kedvezmény.
Gondolkodjon el az egyedül álló özvegyek milyen jól élhetnek a minimál nyugdíjból ami ma 28500 forint.sorolhatnám munkanélküliek, rokkantak közmunkások,49 ezer forintból, hogy tartsák el a családjukat.
Zsiga Marcellnak egy napi keresete 57000 forint legalább ennyi legyen a legkevesebb nyugdíj, rokkantsági munkanélküli ,vagy egyéb juttatás .Zsiga Marcell egy napi keresetét
megérdemli egy család egy hónapra.
Ha nem akkor jobb ha azonnal lemond.
Tekla
Ha ez komoly ,akkor egy kérdésem volna. Mi a fenének gondolkodnak járási szinten ,ha a közlekedés falun belül sincs megoldva!
Regisztrációról sokszor elmondták,ki is verte nálam a biztosítékot ,csak pár perc . Persze mert azt a két napot amíg oda ,meg vissza jut az állampolgár azt nem számolták. Uszodákat is felül vizsgálják járásonként, hát sem árban sem időben nem lesz megközelíthető! A Kádár-izmusban a kezdő fizetésemért 1400 strand belépőt vehetem volna . Most?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.