A lehető legnagyobb mértékű pénzbírság kiszabását javasolja Kövér László, az Országgyűlés elnöke Szanyi Tiborra, amiért az MSZP-s képviselő a parlament hétfői ülésén középős ujját felfelé tartva "bemutatott" a többi frakció felé - tájékoztatta az MTI-t a házbizottság csütörtöki ülése után az Országgyűlés sajtófőnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Kövér már senkitől semmit nem kérhet számon, mert bunkóságból élen jár.
Kezd az egész parlament az ukrán parlamenthez hasonlítani, ahol a képviselők a padokra felugrálva verték egymást.

Az az elkeserítő, hogy a magyarok tömegével annyira igénytelenek, hogy már nem is tűnik fel nekik, mi folyik a parlamentben.
Ez azonban nagyon is meglátszik az ország állapotán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csiga0771
Az ukránok verekednek, hol vagyunk mi még ettől...
hallgatag
A " bemutatásért" majd a biróság szabja ki a büntetést,...ha valaki feljelenti !!!
QQCSI
@csiga0771: Nem olyan messze,
mint az igazi demokráciától,
amelyben a parlament a
nép érdekeit képviseli.
QQCSI
@hallgatag: A Parlamentben a házszabály dönt...:(
P-Márta
Ugyan már, Kövér mit keres ott, ahol most trónol, kit árult el, melyik hitét? Itt szerepel a listában:
Egy blogtárstól informálódtam az alábbiakról: Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök Csurka István - III/3 ügynök Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök Chikán Attila - MSZMP tag Pintér Sándor - MSZMP titkár Boross Péter - MSZMP tag Ligetvári Ferenc - MSZMP tag Boros Imre - MSZMP-titkár, III/2 ügynök D-8 Balogh Gyula - MSZMP tag Mikola István - Hazafias Népfront Fónagy János - MSZMP tag Vonza András - MSZMP tag Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr Varga Mihály - KISZ titkár Deutsch Tamás - KISZ titkár Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa. Pokorni Zoltán - KISZ tag" No, csak, miért szégyellik a fenti urak, hogy "HONNAN" jöttek?

Pintér Sándor, az ex belügyér. Járai Zsigmond az ex pénzügyér. Matronyi János az ex külügyér. Boros Imre ex PHARE miniszter, majd földművelési miniszter. Matolcsy György György ex gazdasági miniszter. Kövér László ex titokminiszter. Szalai Annamária függetlenített KISZ titkár, a Fidesz ORTT delegáltja. Stumpf István ex kancellária miniszter Csintalan Sándor Szűrös Mátyás, Pozgay Imre mind azok voltak és hogy a képviselőik között hányan vannak, azt még nem tudni, de érdemes lenne megtudni, csak úgy kiváncsiságból is.

Be kellene fejezni a kommunistázást, a diákok megalázó minősítgetését a fidesznek ! -
Be kellene fejezni az ellenzéki politikusok indokolatban láncon-mutogatását, levadászását, ezzel családok ellehetetlenítését, gyerekek megbélyegzését.
Na, Kövér, itt kezdődne a minimum intelligencia, nem Szanyi mutogatásánál.

Innovatívak legyenek ! - újabb trükköket találjanak ki, ne a MÚLTBA KOTORÁSSZANAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.