A lehető legnagyobb mértékű pénzbírság kiszabását javasolja Kövér László, az Országgyűlés elnöke Szanyi Tiborra, amiért az MSZP-s képviselő a parlament hétfői ülésén középős ujját felfelé tartva "bemutatott" a többi frakció felé - tájékoztatta az MTI-t a házbizottság csütörtöki ülése után az Országgyűlés sajtófőnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Ha következetesek lennének, és minden egyes beszólogatót, beintegetőt megkínálnának ezzel az összeggel, naponta is összejönne egy kisebb falu ebédpénze. (Kövér beszólogatásairól nem is beszélve!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Ha jól emlékszem, 131 ezer valamennyi forintról van szó. Ez ám a szigor!
QQCSI
Ha következetesek lennének, és minden egyes beszólogatót, beintegetőt megkínálnának ezzel az összeggel, naponta is összejönne egy kisebb falu ebédpénze. (Kövér beszólogatásairól nem is beszélve!)
kedwes
Leszögezném, teljesen egyetértek a büntetéssel. De!
Elsőnek, megbüntetném az aktuális levezető elnököt,- ő nem D. J. aki örüljön, hogy jól szórakozik a közönség - mert nem tudott rendet tartani, az általa vezetett ülésen. Vagy tetszett neki?
Másodiknak, azokat a beszólogatókat, akik nem országgyűlési képviselőhöz méltón hallgatják meg egymás hozzászólását! Akár jobbik, akár balik!
Harmadszor, a mutogatót, mert legyen tisztelete a ház iránt ahol - az adófizetők pénzén - tengeti napjait!
Az így befolyt pénzeket egyenesen utálják át a rászoruló, Magyar, mélyszegény családok támogatására!
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: kicsit nézzél utána a dagilaci, és kedves papája múltjának. Utána kérném a véleményed.
sokanvagyunk
Helyes! - Remélem megérem, hogy a Ház önfenntartó intézménnyé váljon. Az étterme, a fodrászata, a parkolóhelyek, a látogatók beléptedíja és más gebines cégek mellett a büntikből befolyó összegekből gazdálkodjon, esetenként még a patkó-perselyezést is elképzelhetőnek tartom, amit a KDNP-nél, mint megmérettetés nélküli "vendég"-gyülekezetnél kötelező minimumot írnának elő... no meg a túlsúlyos Kövéreknél is! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.