A fideszes házelnök a Hír TV-nek azt mondta: csak a frakciófegyelem miatt voksolt a korábbi változtatásokra, és így tesz majd a későbbiekben is. Kövér László úgy fogalmazott: „én nem értettem egyet sosem ezekkel a módosításokkal, én azt gondolom, hogy a szólásszabadságot nem érdemes és nem lehet, főleg nem hatékonyan és eredménnyel korlátozni ilyen típusú paragrafusokkal” . A fideszes Szájer József szerint a gyors alkotmányozásra azért volt szükség, mert az előző kormány az összeomlás szélére sodorta az országot. Azt mondta: a magyar demokrácia erős, és a Fidesz elkötelezett a demokratikus értékek mellett.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Igaza van Kövér házelnöknek, hogy ellenzi a sok módosítást. Csak a frakciófegyelem miatt szavazza meg. Na, ez az, amivel nem lehet egyetérteni. Ne a Hír tv-nek mondja el az aggályait, hanem a frakciónak. Nem hiszem, hogy nem meri.
kukac50
Toldoznak foltoznak, ehhez értenek egyből rendes munkára alkalmatlanok!
QQCSI
Ezért kérdeztem már egyszer: ha Orbán pallosjogot akarna magának, frakciófegyelemből ezek a tetvek azt is megszavaznák, az Ab.meg bele sem szólhatna...:(
almosd
Persze ,előbb csontig benyalsz és utána óckodol ,hát szabad ilyet ? :)
marlin
Nem értem, hogy
mi baja van a Kövér elvtááássnak, hiszen a nerrtársak és nertársnők, már vagy három napja nem módosította a "gránittákolmányt"!!
soljanka
Persze, most eljátszák a "Jó zsaru, rossz zsaru" filmet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.