Egy hónap alatt 30 ezerrel, év vége óta 110 ezerrel nőtt a számuk. Hét magyarból egynek nincs munkája.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@SLAakku: Azt itt nem éred meg szőrős fejjel, hogy Qrbán lemondjon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Na ez meg lemaradt :
" a rezsicsökkentés programja: a párt egy hónap alatt 500 ezer új választót nyert meg magának. Az új szimpatizáns tábort nem érdeklik a demokráciadeficittel kapcsolatos aggodalmak, sőt, még a rezsicsökkentés mértéke sem – a lényeg az üzenet, miszerint a politikusok végre nem elvesznek tőlük, hanem adnak nekik. "
soljanka
@SLAakku: én nem tudom, csak idéztem :) De az az 500ezer biztos tudja.
SLAakku
@soljanka: "a lényeg az üzenet, miszerint a politikusok végre nem elvesznek tőlük, hanem adnak nekik. " erre gondoltam mit, mikor és mennyit?
SLAakku
@soljanka: Ja. Ugyan mit ér a 10% olyan családok millióinál akik már több hónapja nem tudnak fizetni és a jövőben sem fognak tudni fizetni -se rezsit, se törlesztőrészletet- mert nincs munkájuk. Az 500 ezer meg statisztika amit már ismerünk. (ki hiszi el, hogy hirtelen 500 ezer hülye lenne aki ezt beveszi) Mert hát a katasztrofa-védelem is jol védte a katasztrofát. Elhittük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.