Három éve kormányoz a Fidesz, három éve van kétharmados többsége a Parlamentben, ennek ellenére a női diszkrimináció és a családpolitika terén csak ártottak. A helyzet már az ENSZ szerint is okot ad az aggodalomra.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
@lenhardtibolya: És mond a család biztonsága miért nem működhetne élettársi kapcsolatban is ? Szerinted csak az anya az összetartó erő . És az apa smafu ? Ja, és szerinted csak az anya aki házasságban szült . Mert ugye aki élettársi kapcsolatban szül gyereket az nem anya ? Tudod te mennyi problémát teremt ez az új család minősítő törvény ? Ha van eszük az élettársi kapcsolatban élőknek rögtön mennek az emelt családi pótlékot , szociális támogatást igényelni . Mivel az új törvény értelmében egyedül állónak minősülnek . Mert ugye a "tákolmányban" rögzített új törvények felülírják a régieket . Miféle nemes célokról hadoválsz ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@hallgatag: Na ne! Most meg liba vagyok?
ga-bika
imádom őket,amikor egyházi,ünnepeken a templomban az első sorban ülnek és ájtatos arccal néznek a semmibe,majd szemérmetlenül,szemrebbenés nélkül hazudnak a nyilatkozataikban.
gazdag dezső
Nos hát ez a Semeczi is szép alak! Valahogy mindig igyekszik a zsíros fazék körűl lenni!Beszélni is szeret,de nagy kár mert nem neki való,félrevezeti az embereket!Láttam néhány dolgot róla,de nincsen jó véleményem róla! Költözne oda ,élne azokkal akiket próbál védeni,de valahogy még egyedül oda sem mert menni! Állszenteskedő!!
gazdag dezső
Most nem a nők megvédésére gondoltam! De az is fontos!Azt tegye! Az a dolga lenne hogy a nők érdekeit képviselje!
Dr.luigilongo60
@ga-bika: Gróf Teleki Pál is aláírta a 2. zsidótörvényt, majd dolga végeztével elbattyogott a misére imátkozni.

No comment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.