Kedden lesz döntés az áramszolgáltatók perében. A gázszolgáltatóknak korábban igazat adott a bíróság.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rézfánfütyülős
Én megrázó élményben tudnám részesíteni Viktátorunkat, de mint humánus ember és aki szereti az állatokat mégsem ajánlom a villamos terápiát.
De egy kellemes zöld színű szobát a Sigmund Freud Regional Neurological and Psychiatric Hospital, Graz-ban igen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
@bretagne: Mert ilyen kevés fizetésért,nem talál orvosokat máshol. Amikor egy kezdő orvosnak hétszeres fizetésért biztosítanak munkát, tanulási lehetőséget és minden támogatást megadnak ahhoz,hogy érvényesülni tudjon Addig Magyarországon egy kezdő orvos 80-100 ezer forintot kap.Ha tanulni akar akkor meg fizessen.
A Kormányunk az ilyen problémákat képtelen észre venni,és kezelni sem tudja .
bretagne
@kukac50: Igazad van. Valamelyik újságban írták, hogy egyes nyugati országokban mennyi kezdő fizetést adnak a végzett orvosoknak, hogy a szülőföldön tartsák őket.
massa
csak harcolj 3-évig emeltél most jön a választás rizsa .hozzátok vissza az 500 milliárdot ahogy mondta Rogán kimenekitettetek magatoknak külf bankokban !
P-Márta
Orbánnak csak az emberek butítása a fontos, főleg azoké, akik olyan kis pénzekkel rendelkeznek, amelyben még 100 Ft is meghatározó lehet a hónap utolsó napjain! - sajnos egyre többen, sokan vannak ilyen helyzetben.

Egyébként pedig Orbán a diktátor, bevezette a visszafelé, utólagos törvénykezést is.
Ha megválasztásra kerülnének, akkor majd vissza-rendelkezi ... a rezsi díjakat, mindent tetszése szerint.
Arra azért ügyel, hogy ennek a "csürhe", randalírozó bandának 200 milliárdért stadiont építtessen, a nép meg éhezzen.
Ezek akik a romániai meccsen is és útközben is randalíroztak "másra kéne az áram...", de nem csökkentve.
GeoCravker
Orbánról már Szájer elvtárs is megmondta, hogy nem érti miért diktátorozzák.
propeller.hu/itthon/2656383-szajer-jozsef-nem-erteni-diktabiralok
rosalinda57
Jó lenne, ha az igazságszolgáltatás nem lenne kormánypárti. Nem azt a célt kell szolgálniuk, amit egy ember diktátori szerepe jelent. Sajnos ezt kifogásolja az Európai Tanács és Bíróság is, hogy sok-sok ember vált jogfosztottá azáltal, mert a Vezír így írta elő egy hatóságnak. Itt van egy nyugdíjas nő esete, aki 2011 óta jogosult öregségi nyugdíjra, de a mai napig a határozatot sem kapta meg, / a pénzt meg főleg emiatt /, mert jó időhúzás egy kormány számára, ha nyugdíjasokat "dögleszt" meg, mert akkor a még ki nem fizetett nyugdíjakat is zsebre tudják vágni, mialatt a nyugdíjra jogosult éhen hal, lakását, vagyonát elveszti. Mi ez,ha nem jogsértés ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.