Az MSZP alelnöke szerint a Fidesz nem kormányoz, csak bitorolja a hatalmat immár három éve. Gazdasági növekedést hazudtak, lett belőle 1,7 százalékos visszaesés, ami nagyjából 500 milliárd forint veszteség. Az átlagkeresetű polgárok számára felfoghatatlan összeg mindjárt érthető lesz, ha átváltjuk.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Eltűnt pár ezer milliárd, oda a nyugdíjvagyon, megkurtították az oktatási költségvetést, újabb csúcson a munkanélküliség, az államadósság szintén, esik a forint, a befektetők messze elkerülik az országot, de nem nagy ügy, a rezsicsökkentés miatt kapunk majd havi 1-2 ezer forint pluszt, és ennyi elég is a birkáknak, hogy elfelejtsék a fenti listát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
@Pisti271: Ennek egy része visszafolyik a tárgyévben, viszont semmi hosszú távú hatása nincs.
A Tündik bündije
@kosztor: Igen, ez az a bizonyos másfél-két százaléknyi csökkenés, ami ténylegesen meg is marad belőle. Persze abból a 25-30 százalékos emelésből, amit az elmúlt években toltak rá. Tiszta buli...
kukac50
A baj csak az,hogy kevesen tudják,mennyit hazudnak.
coni
A leírtak nagyon helyesek. Pont ezért kéne félretenni minden vetélkedést az ellenzéki oldalnak és összefogni, hogy leváltsa ezt a rezsimet.

De az emberek csak arra szavaznak aki garantálja, hogy véget vet az évtizedek óta tartó korrupciónak.
A Tündik bündije
@kukac50: Már nem is emlékeznek rá, olyan szinten megy rutinból naponta :-)
amaramaistanna
@A Tündik bündije: Igen,szerintem is napi rutin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.