Miről beszélt Angela Merkel Orbán Viktornak Berlinben? Az év végéig döntés születik az Európai Unió 2014 utáni hétéves költségvetésének nemzeti keretszámairól. Az előzetes információk szerint Magyarország jóval kevesebbet kap, mint ebben a ciklusban, amit az Orbán-kormány nem akar elfogadni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Uwe Koch, Németország budapesti nagykövetségének gazdasági referense:

"A MÁV-nál és a folyami hajózásánál lenne még mit tenni, de azoknak a feladatoknak a jelentős része, amikre a strukturális és kohéziós alapokat létrehozták, Magyarországon már jelentős részben teljesültek.
Ezt végre ideje lenne Magyarországon is megelégedéssel tudomásul venni: az ország gazdasági fejlődése az elmúlt hét esztendőben regionális összevetésben is jónak mondható és infrastruktúrája sokkal jobb állapotban van, mint a mostani pénzügyi ciklus elején. Ennek megfelelően az ország sem kaphat már akkora támogatást, mint 7 éve."
SLAakku
@marlin: Már rég el kellett volna mennie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.