A papa tolta. Ahogy tudjuk, nagyon sokat köszönhet neki, segítette ott ahol tudta, ahogy abban az időben mondták, szocialista összeköttetéssel is. Selmeczi Ernő a Sasad téesz takarmány-gabona vonalán dolgozott hosszú évekig. Akkorra esett kislánya továbbtanulásának kérdése is. Úgy tudjuk "magától" kevésbé sikerült volna bekerülni a túljelentkezéssel bíró vendéglátóipari szakközépiskolába. Nem volt nevezhető példás tanulónak sem, így a papa a főnökét kérte meg, hogy segítse be a szakközépbe a kislányt. A főnök segített, bekerült, protekcióval. Azt is megtudtuk, hogy Selmeczi papa már korábban ismerte Orbán Viktor édesapját, így kiszámítható, hogy hogyan került e kevés politikai tehetséggel bíró ember a mai hatalmi párt felső rétegeibe. Azt mindenesetre e sorok írója is látta, hogyan szedegette a tányért az ebédnél a főnökei után valamikor. Na, annál a szakmánál kellett volna maradni.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Szőke nő elmegy a dokihoz.
- Doktor úr, nekem kevés a férjem.
- Hölgyem, akkor tartson szeretőt!
- Az is van, de az is kevés.
- Akkor tartson többet!
- De doktor úr, az is megvan, de úgy is kevés!
- Hölgyem, akkor azt kell hogy mondjam, maga beteg.
- Legyen szíves ezt írásba is adni, mert mindenki azt mondja, qrva vagyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@QQCSI: Tessék lecsipogni!! Amit adnak el kell fogadni! ( igaz a vezír adakozásást muszáj, és qra sokba kerül!) Ez viszont ingyér van:-)))
kecskes laszlo
Kérdezném a cikk írójától,hogy több,mint 20 éve mióta kellett egy szakközépbe protekció? Ha annak elvégzéséről volt szó akkor oké. Nem tudom milyen más végzettsége van a hölgynek,de az önálló beszéd az nála nem megy még akkor sem, ha a téma ismert . Tehát a műveltség hiánya itt kiveri a biztosítékot. Ezért sem értettem,hogy hogyan lett belőle szóvivő.
Dr. Felipe
Sellmaca kartársnő is kommunista ivadék? Miért is nem lepődtem meg. Azon meg pláne nem lepődtem meg hogy most meg a fideSS ből szidja a saját "víírit".
kecskes laszlo
Úgy látszik,hogy aki a rendszerváltás előtt született az komcsi ivadék, de szerintem akik meg utána és irányítóvá váltak , azok meg haszonlesők lettek.Nyilván való ,hogy ezek szülei voltak a genszterváltók .Innentől kezdve a csemete mindenfajta végzettsége vásárolt. Tehát ilyen az én verzióm. Sajnálom
kiskutyauto
És ebben mi a meglepő? matolcsyboborjánkák, schmittplagibácsik, zsigamarcellkék, némethlászlónék, szíjártóboborjánkák, vitézydávidkák és rákaifilipkék, szóva töménytelen egybites 60 iq-s planktonkák közt még így is a Gabika egész értelmes a maga kb 80 iq-jával... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.