Tisztességesen, ajtótól ajtóig kampányolva is lehet eredményt elérni egy választáson – vonta le a tanulságot az Együtt 2014 társelnöke a hétvégén Dunakeszin lezajlott időközi választáson elért eredményből.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nemcsak Dunakeszin, hanem mindenhol ezt csinálja. Valóban döbbenet, hogy nem a közügyekkel mint pl. csatornázás, bölcsöde stb kampányol hanem a képviselők családja után szaglászik.
Lehet a Fidesz amerikai tanácsadója javasolta.
mekkelek
@coni: Igen, tiszta amerika és a tanácsadójuk itt is hozza magát, a republikánusok is hasonlóan kampányoltak.
töky
Kedves Szigetvári Viktor Úr !
Hogy a FIDESZ egy hazug , velejéig undorító lejárató kampányt indít az nem új dolog. Ez volt 2010 előtt is meg mióta a fidesz benn van a politikában ( tehát kb.: 1989 óta ) A FIDESZ egy hazug lejárató egyszemélyes párt seggnyaló patkányokkal körbevéve ezt illene Önöknek is tudniuk. Maguk meg egy nagy , a politikába nem való lúzerek, ha 2014-ig nem találják meg ennek a technikának az ellenszerét és nem ennek megfelelően alakítják ki közös választási stratégiájukat. Akkor ez a fidesz 2040-be is hatalomba lesz, magukra meg a kutya sem fog emlékezni. Még luzerként sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.