Hivatalosan is elindította aláírás-gyűjtési akcióját a rezsicsökkentés megvédése érdekében a Fidesz.

Az első aláíró szerdán a budapesti Kálvin téren látta el kézjegyével a petíciót, majd Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatót tartott a helyszínen, ahol közölte: a következő napokban az ország minden pontján megjelennek a kormánypárt aktivistái, és kizárólag törvényes eszközökkel megkezdik az aláírások gyűjtését.

Az akciót Magyarország nem hagyja magát címmel indította el a Fidesz, azt kérve az emberektől, álljanak ki a rezsicsökkentés mellett, támogassák a Fidesz és a kormány elképzeléseit, ami azért is fontos, mert nem az első támadás érte a rezsicsökkentést az elmúlt hetekben, amikor a szolgáltatók bírósági keresetekkel próbálták megakadályozni a közüzemi díjak mérséklésének megvalósítását - mondta Rogán Antal, kijelentve: folyamatos belföldi és nemzetközi nyomás tapasztalható a rezsicsökkentés ügyében.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem kell rezsit csökkenteni! Teremts munkahelyet, és adj európai fizetést!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Alá is írják sokan. Azt is aláírnák, hogy "Legyen ingyen sör!". Még úgy is, ha az apróbetűs részben megjegyeznék, hogy cserébe 500 Ft lenne a kenyér kilója.
coyote3
@csikknorisz: Ne izgulj cimbora! Ha lesz rezsicsökkentés továbbra is, akkor azt is áthárítják majd a szolgáltatók a szabadpiacon levőkre , azok pedig beépítik az árba. Így aztán hamarabb lesz 500 froncsi a kenyér, mint hinnéd :)
Zsuga
Hihetetlen, hogy mennyire hülyének néznek ezek mindenkit! Az egyetlen olyan intézkedésüket akarják aláírásokkal megvédeni, ami - egyébként a jómódú rétegnek ismételten sokkal jobban kedvez - de egy cseppet a csóróbbak is megéreznek? Az egyéb következményeket persze kevesen gondolják végig, többek között erre is épít ez a hányingert keltő, gátlástalan társaság csupán a népszerűségi indexük növelése érdekében.
szepwilly
"paraszt vakitas"az egesz igy a valasztasok elött!
Zsuga
Mára be is fejeztem, további szép estét mindenkinek!
sport50
lehetne bele venni,hogy az alapvető élelmiszereknek csökkentse-e a kormány az áfát???ideje lenne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.