Stumpf Istvánt mi jelöltük ugyan, de sosem volt Fidesz-tag – határolódik el az egykor Orbán-miniszter alkotmánybírótól Kövér László a Heti Válasznak adott, a március 30-án 25 éves Fidesz útjára is visszatekintő interjújában. Mint az Országgyűlés elnöke fogalmaz, a Stumpf által képviselt „önhatalmú és parttalan jogászkodás” nélkül jól meglennének.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ha Stumpf nem lett volna Fidesz tag, nem lett volna belőle kancelláriaminiszter. Ha nem lett volna fidesztag, nem lett volna belőle alkotmánybíró. Esze több mint Kövérnek, az intelligenciáról nem is beszélve. Úgy látszik, ezeknek csak akkor tabu az AB, ha javukra döntenek. Ha nem, fújolnak, bunkóskodnak.
kukac50
Mi is meglennénk Kövér nélkül, de az igazságszolgáltatás törvényei még a Fideszre és tagjaira is érvényesek. Minden emberre egyformán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.