Ukrajna a jövőben is egy gyors gazdasági növekedésre képes ország lesz, Magyarország pedig szeretne részt venni ebben a fejlődésben - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folytatott a hivatalos látogatáson Magyarországon tartózkodó Mikola Azarov ukrán kormányfővel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arbiter
Amellett, hogy nem ítélek el népeket kollektíve, mert a dolgozó ember az egész világon "csak" dolgozó ember, aki élni akar békében a családjával, a világgal, önmagával nem bántva másokat, de tudjuk milyen arcok mozognak manapság is (mert nincs új a nap alatt) a politikában, a gazdaságban, vagyis kik a nagykutyák. Maffia? Tévednék? Kivételesen most nem.
Ennek fényében állítok/kérdezek/vádolok/mutogatok ujjal (most még) :
Kína? Arabok? Ukránok? Azerbajdzsán?
Ezek diktatúrák és/vagy nem keresztény értékeket képviselő országok, pedig a lebutított alkotmányunk szerint (mától legyen a neved : Alap(talan)törvény szerint a keresztény értékek fontosak). Kérdéseim: Meddig? Hol a határ? Van az a pénz?
Csak az utolsóra válaszolnék: Igen, van az a pénz amikor már nem számítanak a keresztény értékek, és le lehet pacsizni diktatúrákkal, maffiózókkal. Szégyen!
De legyünk optimisták. Tudjátok mire gondoljatok közben? Jelenleg a Föld népessége cirka 7,5 milliárd, ebből 1,2-1.5 millió az őstulok (ősmagyar/nagggyonmagyar/mélymagyar/magyarabb néven is fellelhető), kicsit antiszociális, kicsit dilis, kicsit terhelt emberszabású, akik ember-, élet-, és minden ami jó ellenesek.
Cserélnétek velük? Ugye hogy nem! Akkor ezek szerint nekünk mégis jó. Értitek, ha rossz akkor jó. Ööö... ez nem biztos, ez még nincs kitalálva, még dolgozom rajta egy kicsit :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.