Bajnai Gordon szerint az Orbán-kormány már az alkotmányban vasfüggönyt húz a hallgatók köré a "modern jobbágysággal", és nem az Együtt 2014, hanem a Fidesz az, aki felhecceli a diákokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Olyan mintha a Fidesznél lenne egy árnyék államtitkár aki egész stábjával azon dolgozik korlátlan költségvy etésből, hogy ellehetetlenítse a politika egyetlen hiteles vezetőjét és egyetlen valós kihívóját.

Vissza fele fog elsülni, mert az embereket egyre jobban zavarja, hogy ennyire lenézi őket a hatalom. Ráadásul a külföldi híradások is azt firtatják min jobban, hogy Magyarországon nem működik a demokrácia.
vukkocska
Nyugodtan heccelje csak, annyival kevesebb szavazójuk lesz. Hogy ezt miért nem fogják fel, nem is tudom. Ezzel nem Bajnai ellen heccelődnek, hanem pont ez az elmebeteg banda ellen, hiszen ők tudják, hogy semmiféle Bajnai hecc nincs. Orbánnak tudnia kellene, hogy mi az az öngól.
A Tündik bündije
Kedves Gordon, az értelmesebbje ezt tudja. Persze azért nem árt időről időre emlékeztetni erre a közvéleményt.
keresztapa
A Tárki legutóbbi mérése azonban mindenképpen elgondolkodtató, eszerint ugyanis az MSZP évtizedes mélypontra került. A március 15-i hóhelyzet idején felvett minta alapján a teljes népesség körében tíz százalék alá csúszott (9 százalék) a támogatottságuk, míg a biztos pártválasztók körében utoljára több mint két éve, 2011 januárjában volt ilyen alacsony a népszerűségük: 18 százalék.
coni
Tegnap a Hír TV-n láttam, hogy egy Fidesz közeli vállalkozó előadta, hogy Bajnai ellopta a szabadalmát, mivel Bajnai nem a gáz árakat akarja a piaci alá nyomni, hanem támogatott lakás szigetelésekkel akarja csökkenteni a rezsi költséget, munkahelyeket teremteni és költségvetés bevételt növelni. Felhasználna uniós pénzeket is.
Állítólag ő is pont ezt szabadalmazta és most a jogásza felszólította Bajnait mondja meg honnan vette az ötletet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.