A Fidesz kommunikációs igazgatója arra szólította fel Bajnai Gordont, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetőjét, hogy hívja vissza azokat "a felheccelt fiatalokat", akik újra a kormánypárt budapesti, Lendvay utcai székházánál készülnek tüntetni. Kocsis Máté csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: "a Bajnai-gárda tagjai" e hét szombatjára ismét a Fidesz Lendvay utcai székházát választották célpontjuknak, ugyanazok, akik március 7-én "erőszakosan és törvénytelenül betörtek" az épületbe, "törtek-zúztak, és megfélemlítették az ott dolgozókat"A kormánypárti politikus szavai szerint úgy látszik, ismét ilyen "sajátos eszközökkel" próbálnak élni és provokálni. Mint fogalmazott, úgy tűnik, Bajnai Gordon volt miniszterelnök megint "madzagon rángatja a fiatalokat", felhecceli és erőszakos cselekedetre biztatja őket.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
És honnan gondolja ez a kis ütődött f@sz, hogy azokat Bajnai küldte oda? A kis szöszi Selmeczi Gabika mondta neki? Vagy a barna kis vezető?
Az eszébe se jutott ennek a kis csököttnek, hogy a szar oktatáspolitikájuk, meg a pénzmegvonások, a reményvesztettség meg a hasonló hoffmannrózsás elbaszások miatt vannak ott a fiatalok ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@tűzróka0919: Akkor is sértő megjegyzéseket tettél egy fidesz által nagyrabecsűlt fiatalemberre! :-)
tűzróka0919
@miazavalami: Ja-ja . A fideszáltal ! Na és ? Mert fideszes attól még lehetne tisztességes !!! Nemde ??? Muszáj az embereket rágalmaznia ??? A savas vínsígrűl meg a hülyéző "naccságáról" miért nem mond véleményt ? Meg az önkéntes rendcsinálókról ? Akik önhatalmúlag alkalmaztak erőszakot ? Még fotó is van róla . Ezekről kéne mondania valamit .
miazavalami
@tűzróka0919: Azért nem mond véleményt róluk mert egyet ért velük! Világos mint a nap! :-9
massa
Valaki nem tudná Kocsis Miéppes! benyalta magát a húsos fazékba Kósa helyet le tt polgármester!
keresztapa
Hát ez az, Bajnai együtt léte az ifjúsággal 2013- ban Össze fognak a fiatalok Magyarországért a demokráciáért sajátos eszközökkel, fiatalos lendülettel, mert a fiatalok előtt, csak ez az, összefogás útja maradt. Hagyományos Lendvai névre, de csak utcában, Mert változást csak ők tudnak elérni, mivel a pártok összessége jelenti a legfőbb akadályt, a kormány leváltásához! A civil összefogást kisajátító pártok sajátos pártideológiára használják fel érdekük beteljesedéséig, rátelepedve a civilekre. Csak pártgondolkodásban, Miért kell a civil kezdeményezést, párttá alakítani?
keresztapa
A jelenlegi rendszernek számos olyan hibája van, amiért nálunk egyszerűen nem működik. Pl. tőlünk nem elvárható, hogy politikusaink önmérsékletet tanúsítsanak, amikor ők maguk határozhatják meg milyen juttatásokért hajlandóak az "ország javát" szolgálni.
Illetve elvárható lenne, de sajnos ma Magyarországon nem reális.
Amíg az utca embere 10-ből 8 alkalommal azt mondja Ő is eltenne magának abból a fazékból, addig teljesen mindegy ki is áll a fazék mellett.
Míg tőlünk nyugatabbra a média sokkal jobban igyekszik a közvélemény figyelmét azokra az összefüggésekre irányítani amelyekkel a hétköznapi polgár párhuzamot tud vonni a saját élete és a politikai események között, nálunk épp az ellenkezője zajlik egyre erőteljesebben. Így lesz vezető hír egy esti hiradóban, hogy egy kiskutya elszaladt a rendőr elől egy amerikai sztrádán, miközben a világot az eurózóna szétesése fenyegeti, mi pedig kattogva-zörögve a csőd felé robogunk egyre nagyobb sebességgel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.