Nemzetközi egyezményes jel, ha hiányzik egy darabka. Se tetoválás, se biléta, se nyakörv nem tudta kiváltani a csonkolást. Barbárságnak tűnik, de jobb megoldást még nem találtak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Szokás-nem szokás szerintem akkor is barbárság. Szívesen csonkolnám a kitaláló füle hegyét én, saját kezüleg.
bakegya
@bagira: csak semmi "cicó"a balatonfelbidéki faluerdőkben,tökéletes egyszerűséggel "kutyául"tartják be a különbejáratott 2012-es állatvédelmi törvényt,ami a macskákra is érvényes.S hogy a törvénytisztelő gazdik kimaradjanak az ivartalanítás csúcstechnológiájából,még a tetemet sem kell eltakarítaniuk,mert úgy tüntetik el ahogy magát a természetet is, nyomtalanul-a nagytermészetvédelmi különbejáratú törvényesség jegyében.Ezen véleményem azon tapasztalattal a hátm mögött írom és mondom ami csendben csak halkan zajlik a gyakorlatban.EGYETLEN EGÉRÚT VAN-A VADÁLLATOK TALÁLMÁNYA-BEKÖLTÖZNEK A FALUBA.
Okos megoldás-velük vagyok!Nekik drukkolok!
bagira
@bakegya: Mármint az állatokkal vagy? Mert én igen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.