Kész letölteni büntetését az ír állampolgárságú Francis Ciarán Tobin, aki 2000. április 9-én Leányfalun halálra gázolt két gyermeket - jelentette be Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken Budapesten az ír szakminiszter tájékoztatására hivatkozva.

Tobin azt kéri, hogy Budapest garantálja: kérelme esetén Írországban folytathassa Magyarországon megkezdett büntetésének letöltését - ismertette Navracsics Tibor.

A magyar miniszterelnök-helyettes közölte: péntek délután már arról tájékoztatta ír kollégáját, személyesen garantálja, hogy ha Francis Ciarán Tobin Magyarországon megkezdi büntetését, kérelme esetén Írországban folytathatja a szabadságvesztés letöltését.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csiga0771
Mi csak 'átmenet' vagyunk... ahogy eddig is
bagolyka
Tobin? Egy aljas disznó. Mióta szólhat és alkudozhat a sittre való szemét, hogy hol üljön és mennyit?
miazavalami
Éppen ideje! De nehogy már ezt is hazaengedjék , ott pedig nemzeti hőst csinálnak belőle. Üljön Magyar dutyiban . kemény legények között.
human
Én azt válaszolnám, hogy igen, persze, ahogy kívánja. Aztán meg nem engedném haza. Mire lefolynak a perek (magyar sebességen) le is üli a büntetést :P
human
@human: Ez lenne a fordított baltás módszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.