2010 és 2013 az az időszak, amikor bizonyítanunk kell Brüsszelnek, ez áldozattal is jár, mert nem tudtuk minden erőforrásunkat beruházásokra fordítani – mondta Varga Mihály a Hír TV-ben. A nemzetgazdasági miniszter fő feladatának a növekedés beindítását nevezte.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
Most a vín múmia nem engedi, hogy Zsiga meg Láng ügyét vizsgálják ki . Kvittek vagytok varga komám . De azért hazudni azt tudsz .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@marlin: Ráférne egy kis gyógykezelés.Már neki is beültették a magnót a fejébe.Sajnos a mi költségünk ez is.
coni
Varga érzi, hogy örökre lejáratja magát ezzel a kamuzással, ezért 45 kg vasággyal.
bretagne
Tényleg elképesztő, amit Varga mond. Sokáig elég normálisnak tünt a szemembe, de egy ideje már nem így van. Ahelyett, hogy büszkék lennének arra, hogy Simor elnyerte ezt a poziciót, persze, ez nem rajtuk múlott. Még 1x belerúgtak, nem javasolták. Aztán rájöttek, hogy így is, úgy is Simort választják. Undorítóak! És még ők beszélnek az ellenzék kártékonyságáról???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.