Az eset történtekor nem szőke hajszínnel rendelkezik az a magyar playmate, amelyiket 200 km-es sebesség felett mértek be az M6-oson. A rend éber őrei azon nyomban utána is eredtek szolgálati Skodájukkal az ötvenmilliós SL 631 AMG típusú Mercinek, azonban annak sebességével nem igazán tudtak lépést tartani. Persze nem adták fel ilyen könnyen és kollégáik segítségét kérve 50! kilométeres üldözés után sikerült megállásra bírni a luxusautó vezetőjét. Na ekkor jött a meglepetés.

Forrás: mocsar.postr.hu
Feltöltő: mocsar.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Reméljük egy kamion pótkocsiján látjuk feltekeredve ahogy megtapasztalja a 300->90 re lassítás örömeit egy tized másodperc alatt

Tényleg az autó értékének a % át kellene bírságnak kifizetni. sebességtől függően akár 80-100% ig.50 milliós kocsi 301 km/óra 50 millió büntetés Így a tragaccsal járók is a saját pénztárcájukhoz mérten sokat fizetnek meg a tehetősek is.
Az nem lehet ,hogy valaki egy hónapig dolgozik ennyi pénzért és kifizet büntetésként más meg röhögve fizeti meg. Ez így valakinek maga a pokol a másiknak meg ejnye benye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.