A kormány egy házi feladatot megoldott, amikor bőven az Európai Unió által megkövetelt szint alá vitte a költségvetési hiányt. Ám ez csak egy feltétel a sokból, amelyeket teljesíteni kell ahhoz, hogy az ország kikerüljön a deficiteljárás alól.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az egyetlen amiből kitűnőt érdemel a kormány, az az emberek butítása: Csak a 3000 Milliárd manyup pénz 3 évre elosztva 4% hiányt jelent évente, ennyivel több lenne a hiány ha nem használja el a kormány a nyugdíj tartalékot. Így könnyű csökkenteni a hiányt, hogy a korábbi kormányok által megtakarított pénzt elhasználja.
Ugyanaz érvényes az extra adókra, csak rövid ideig lehet lerabolni ezeket a cégeket, jövőre már vagy tönkremennek vagy kivonulnak.
Hellcat
"Propaganda és tömegmanipuláció" Abból jeles.
A Tündik bündije
Jajjaj, most ez fog zengeni hetekig a médiából, hogy milyen f@sza gyerekek... Hogy közben száz másik ügyben elbuktak, az persze nem.
full
De milyen áron???Elszegényedtek az emberek,nem vásárolnak semmit.Nem fizetik ki a rezsi költséget,nem esznek,nem taníttatják a gyerekeiket.Nagyon sok adót emeltek melyből az összes embernek ki kell venni a részét/ 27 %/mindenkinek fizetni kell.Ahol Mi élünk a szemét szállítási díj 2300,-Ft ról 6500,-Ft-ra emelték/ mennyi % ez ?/ a Fideszesek a költséget ebből -10%,ugyan már,ne nézzenek minket pali madárnak.A háromezer milliárd nyugdíj vagyon??Hol van?Mire költötték??Sorolhatnánk nap estig.Büszkék lehetünk ,de tényleg van aki el is hiszi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.