Az országgyűlési választásokat megelőzően rendre előtérbe kerül a földgáz árának kérdése, amely többnyire a voksolás közeledtével politika hisztériába csap át. Az alábbiakban azt igyekszünk bemutatni...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Rezsicsökkentés, pozitív a lakosságnak? Hát…
Jól hangzik, de nem igaz!
Rezsicsökkentés, jó!
Emelkednek a szolgáltatások árai, nem jó!
Úgy is elvásároljuk, amiért még több adót fizetünk, nem jó!
Ez közpénz lesz, amit a kormány költ magára, nem jó!
Nos, így lesz a borból, víz!
Bor - bír - biz - víz!
Remélem érthető volt a képes beszédem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@kamazuka: Akkor nem biztos, hogy értem az érvedet. Mivel az üzemanyag tartalmazza a legmagasabb hozzájárulást, az állam felé! Legalább 60%-t!
lenhardtibolya
@laslow: Ebben tökéletesen egyetértünk.
kukac50
Maga fényezésére van szükség rá,különben a kevés jövedelemből élők jövedelmét emelnék magasabbra, vagy az áfából engednének el a 10%-ot.
spu00
@Horizont: Ha valaki nem tudja átugrani a minimális magasságot, s azt elismeri, az becsülendő, lehet, hogy idővel megkérem ,hogy tegeződjünk.
coni
@lenhardtibolya: mellékelem két Fideszes(!) szakember, energetikai államtitkár véleményét.
Kivétel nélkül az összes, még hiteles ember azt mondja, hogy a rezsi csökkentés ez a módja semmi másra nem jó, csak szavazatszerzésre, a szegényeket pedig még nehezebb helyzetbe hozza a más területen jelentkező hatalmas drágulással.

Energetikai kérdésben nem jogászok, politológusok véleményét kell alapul venni.

Tömören: a szigetelést kell támogatni mert csökkenti a rezsi költséget, munkahelyet teremt és környezetvédelmi előírásainkat csak így tudjuk betartani.

A gazdagoknak kell megemelni a rezsi költségét, és a 70 Milliárd közüzemi tartozás kifizetésében támogatni kell a legszegényebbeket, ne kerüljenek utcára.

nol.hu/archivum/holoda_is_a_facebookon_szol_be
excep
persze hogy fontos azt a sok agy halottat át kel már verni megint mert közeleg 2014 mért nem enged az áfából?? mert szarik a népre csak a hatalom érdekli remélem elfog takarodni 2014 ez a rohadt fidesz orbánal együtt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.