Több mint két éve nem volt ilyen magas a polgárok választási részvételi hajlandósága, mint most: a 47 százalékuk gondolja „biztosnak”, hogy egy közeljövőben tartandó választáson elmenne szavazni – derül ki a Medián HVG-ben megjelent elemzésében. A kutatás szerint a szavazók 55 százaléka kormányváltást szeretne, igaz, közülük 37 százalék a jelenlegi ellenzéki kínálatból nem talál megfelelőt. A derűlátók aránya hat hónap alatt 18-ról 25 százalékra nőtt, bár jellemzően csak a Fidesz szavazótáborában. Minden más szavazói csoportban jócskán 80 százalék felett van azok aránya, akik szerint Magyarországon rossz irányba mennek a dolgok (a teljes szavazókorú népességben ez az arány 69 százalékos).

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
Jelentkezem ! Én alkalmas lennék a feladatra! Mindenkinek, aki rám szavaz feldobok egy töky pörköltet!
kukac50
Mire ide ér a választás addigra lesz kire.
SLAakku
@kukac50: Még szép. Alig fogunk tudni választani majd. A fidesz csinál vagy öt másik pártocskát mint 4 éve hogy még jobban megossza a jónépet.
marlin
Ha folytatódik a trend,
akkor jövőre meg már az Orbán váltja le a népet!!
Oszt Jónapot!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.