A Fidesz bocsánatkérésre szólította fel Bajnai Gordont, mert az Együtt 2014 "tisztességtelen adatgyűjtése" a kormánypárt szerint akár a 2014-es választások tisztaságát is befolyásolhatja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ki ez a kocsimáté ???milyen jogon beszél bele a Bajnai dolgaiba???
Bajnai már volt miniszterelnök, ez a kölök, meg csak a sleimechygabika süteményosztó segédje volt...hallottuk már egyszer-kétszer a dobogón beszélni...Ezek beszélnek választás tisztaságáról ???Már most tudjuk, hogy el fogják csalni az egész választást...ilyen " emberek " kellenek a választások elött a Fidesznek ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zipper
"Szájber-gyerek kérjél bocsánatos
Lendvayban tolom le a gatyámat ott..."
P-Márta
Bajnai annál sokkal intelligensebb, mint hogy ezeknek a fidesz-fitym@szoknak ugráljon.

Nemzetközi szinten komoly elismeréseket érdemelt ki, nehogy itthon egy orbán-diktátor ugráltassa, aki folyamatosan nem képes 2 mondatot elmondani, minden beszédét FELOLVAS, abba is bakizik, ha éppen nem jó helyen matag a lapjai között, olyankor aztán röhögcsél, meg jópofáskodna, csak ERRE NINCS FOGADÓ KÖZÖNSÉG - ezt meg észre sem veszi, mert eddig már nem ér fel az esze.

Szerencsére Banjnai nem csak jó gazdasági és a nemzetközi ismereteknek, tudományának a szakembere, hanem jó emberismerő, tudja, mikor kivel hogyan és milyen mélységben kell kommunikálnia.
Isten ments, hogy ő egy ilyen alaktól kérjen bocsánatot! Micsoda hatalmas különbség van kettőjük között Bajnai javára.

Bajnai nem nézi le, nem alázza és nem alázta meg miniszterelnökként sem a szegényebb embereket. Mindig segítő volt, amennyire az ország gazdasága engedte.
Ma empátia nincs, csak elvonás akár visszamenőleges törvénykezéssel, de mindenáron.
kukac50
A Fideszesek nem tudnak másra koncentrálni csak Bajnaira,ehhez vettek fel tanácsadókat 3,7 millió forintért.
A Tündik bündije
Valószínűleg az én memóriámmal van a baj, de mintha szóba került volna az elmúlt hónapokban egy kicsinyke kubatov-lista ott fidesznél, nem?
Ja, és ki akart választási regisztrációt, plusz kik rajzolták át a választási körzeteket?
Nauta
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem már többszörösen besz@rrtak a fijjúg!A Lendvai utcai majomketrec már csak egy légiós latrinához hasonlít,nem pártházra!
Nauta
@zipper: Én is melléd állok!De kérek zeneszót is hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.