Magyarságunk csak európaiságunkkal lehet teljes, szabadságunkat pedig csak a tudás révén tudjuk kiteljesíteni - mondta Áder János köztársasági elnök a győri Révai Gimnázium fennállásának 225. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen vasárnap Győrben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Hát persze. Azt viszont elfelejti megemlíteni, hogy amikor mi europaizálódtunk akkor még sok nyugati nagyhatalom még évszázadok után is barbár maradt.
coni
Most mindkét szlogen igen ciki Áder szájából:

Mivel aláírta az Alkotmány4. módosítását lemondás helyett, elvágta az országot Európától, mert a 2/3 akár azt is beleírhatja TÖRVÉNYESEN az Alkotmányba, hogy 20 év múlva lesz választás.

A felsőoktatás lepusztítása helyrehozhatatlan, évtizedekre visszavet bennünket a tudásban, hiszen a tehetségesebb fiatalok külföldön tanulnak, ahogy a legkitünőbb egyetemi oktatók is távoznak.

Helyrehozhatatlan amit műveltek.
kata53
@coni: helyre lehet hozni, csak akarni kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.