Nyilvánvalóan provokatív az Élet Menete napjára hirdetett motoros demonstráció, amit a Fidesz-frakció elítél is ízléstelennek tart. A Mazsihisz korábban kérte, hogy hatóságilag akadályozzák meg a felvonulást, amit a Dohány utcai zsinagóga közelében is elhaladna.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A devizahitelesekért fognak össze tüntetnek, és több száz autó is megy.
bakegya
A "békamenetnél"ez sem izléstellenebb.A belügyes,de külügyes "HÓHÁNYÁSt"ne is említsük.
Az élelem 27%-os adótartalma az igazán gusztusunk izlésmegzavarása.
Azt se ártana alkotmányozó mániával megszámlálni hányan menetelnek ma egyenlőre még békével, magyarországon éhes gyomorral,üres zsebbel,izléses munkahely hiányában.
csegala
És csak ennyi? Ennyi telik a Fidesztől, hogy ízléstelen? Hát ez röhej! Adnék én ezeknek a motorosoknak olyan gázt, hogy földkörüli pályára állnának tőle.
Nauta
@bakegya: EMELJÜK FEL végre A KÉNYELMES SEGGÜNKET T. balodaliak!! Mert nem röpködnek "csak úgy" a sültgalambok!Ha valami akarunk,hát tegyünk is érte,mert más nem fog tenni!!Corpo di bacco!!
craven
@Nauta: semmi kül,csak zsidók folynak a csapból is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.