Nagyobb baráti társasággal vagy a családdal igazi élmény elvonulni a hegyekbe, az erdő mélyére egy tisztás közepére. Erre tökéletes helyszín ez az autentikus jellegű, exkluzív, csendes, eredeti kanadai rönkház.

Feltöltő: Szállásmásképp
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@outsider: Tudod,hogy Romániából úgy hozzák a faházakat készre gyártva ,vagonokba pakolva?Mert a Román állam felismerte,hogy a fenyőfa nemzeti kincs ,nyersanyagként nem adható el külföldre és csak hozzáadott munkával lehet kivinni az országból?
outsider
@miazavalami: Akkor számomra ennek a "cikknek" annyi hírértéke van, hogy megtudtam, a beküldője nem ismeri az etikát, rosszabb mint a vvéva meg győzike cikkek beküldője:)
miazavalami
@outsider: Megmutatom! :-) Ha látnád milyen teraszt ácsoltak nekem ... :-))) Igaz egy évig könyörögtem!
outsider
@darwin: Azt tudtam hogy készre gyártva lehet venni. A többi, új információ:)
Igazuk is van, a megmunkálással munkahelyeket tudnak teremteni, megtartani és a munka árát is elkérhetik a vevőtől.
outsider
@miazavalami: A Te hibád hogy sokat vártál, követelni kell, nem könyörögni :)
miazavalami
@outsider: Az is megvolt! De megérte az egy évet! :-))) A két legjobb szakemberek a megyében. rengeteg munkájuk van ,volt. Amikor a tetőszerkezetet csinálták a házunkon jött a statikus, még neki is leesett az álla! :-))) Namost ha belülről így meg tudnák csinálni a falakat , mint ennél a háznál van akkor asszem gyönyörű lenne! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.