Egyelőre még nem dőlt el, hogyan indulnak az egyéni nyugdíjszámlák, ugyanakkor a nyugdíjrendszerben olyan változások történtek, amik nem teszik indokolttá a korábbi magánnyugdíj-pénztári megtakarítások jóváírását - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter vasárnap az ATV Szabad szemmel című műsorában.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@vukkocska: Ahogy nem sokára a MNB valutatartalékának is a nyakára lépnek.250 milliárdot,már elherdáltak belőle,csak úgy bemutatkozásként.
SELIG
@bretagne: Azért mert úgy gondolják, hogy azt már ők elköltötték, és nem indokolt.

"a nyugdíjrendszerben olyan változások történtek, amik nem teszik indokolttá a korábbi magánnyugdíj-pénztári megtakarítások jóváírását"
A változás az, hogy már nincs belőle semmi.
bretagne
@SELIG: Értem én, ez tulajdonképpen költői kérdés volt.
lajospapa
Rákosi annak idején először a 3B-t államosította. Bányát, bankot, biztosítót. Kíváncsi vagyok rá kerül e a sor csányi OTP -jére, Orbán papa bányájára, Járai biztosítójára.
P-Márta
Hogy a szentségbe ne kellene VISSZAADNI az EMBEREKTŐL ELRABOLT 360 milliárnyi magánnyugdíjpénztári MEGTAKARÍTÁSOKAT ???

Mit szólnának, ha a fideszesektől ellopnánk azt a RENGETEG MILLIÓT, amit KÖLTSÉG TÉRÍTÉS CÍMÉN KORRUPT MÓDON FELVESZNEK, itt pedig nagyobb részt jogtalan hatalmas összegek felvételéről van szó, nem pedig

EGYÉNI MEGTAKARÍTÁSOKRÓL, mert a fidesz ezt kebelezte be, NE HAGYJUK ANNYIBA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.