Felfüggesztett börtönt kér az ügyészség Bene László volt országos és Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitányra a 2006-os őszi zavargások miatt - írta a hétfői Bors a birtokában került vádiratra hivatkozva.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
Mi sokan pedig számon kérjük a fideszen, mert egyértelmű az akkori történések az ők és a szélsőjobb összefogásával történtek !
Rendőrök sokasága SÚLYOSAN megsértük !!! - velük senki sem történik.
Közelednek a választások, MOST elkezdik tematizálni, LEVADÁSZNI a rendőröket, ahogy Orbán diktátor azt a választás előtt megígérte, hogy egyesével fogja levadászni az "ellenséget", mert neki nem ellenfelei vannak hazánkban, hanem ellensége!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@nyanya001: Hát ez az, ezeket az állatokat kellett volna elsősorban levadászni, utána esetleg lehetett volna tárgyalni a rendőri intézkedés jogosságáról.

Mint minden, ezen események józan megítélése is háttérbe szorult a politika nyomulása okán, a legsötétebbje meg elhitte, hogy annak van igaza, aki a leghangosabban ordít.
Nincs is mit várni egy olyan országban, ahol egy hibbant jogász asszonka áll az élére egy "civil" kezdeményezésnek, aminek színtiszta politikai motiváltsága csak a leghülyébbek számára nem érthető.
dr lóherre
@kukac50: Nagy kuka vagy !!!
Te is ott voltál a rendőrökkel szemben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.