Az MSZP értékelése szerint a kormány becsapta és meglopta a korábbi magánnyugdíjpénztár-tagokat, mivel az állami nyugdíjrendszerben létrejövő egyéni számlákra nem vezeti át a korábban felhalmozott megtakarításokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Látszólag az emberek nem értik a manyup lényegét. Nem csak a volt pénztártagokat lopta meg a kormány, hanem mindenkit, mivel felélte a tartalékot ami biztosította volna, hogy az összes nyugdíjas elfogadható nyugdíjat kapjon 20-25 év múlva, amikor sokkal rosszabb lesz már a dolgozók és nyugdíjasok aránya és képtelenek lesznek a fiatalok eltartani a nyugdíjasokat. Nap mint nap feléli a kormány a korábban a manyupba utalt tagdíjakat és nem képez tartalékot rosszabb időkre.

Egy jog állam öntudatos állampolgárai nem léptek volna vissza az államiba hiszen szerződésük volt. Látszólag 100E jog és Orbán ismerő ember volt a 3 millióból.
kukac50
A Fidesz kormány olyan kormány,hogy mindent visz! Ha akarod ha nem Ő viszi kell a Zsiga Marcell féle Fidesz rajongóknak a támogatására!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.