Tenyészkocának nézi a lányokat a kormány. Aki hármat szül, nem lesz röghöz kötve - ígéri a legújabb ötlet. Három kicsi gyerekkel úgyse ugrál, nem igaz? Szülj hármat, és szabad vagy! Szülj a szabadságodért! Szülj, hogy ne kössenek röghöz! Fizess gyerekszüléssel a képzésedért! Ha szülsz három gyereket, mehetsz isten hírével, senki nem köt röghöz! Végül is a rabszolgák is megválthatták egykor a szabadságukat bizonyos kultúrákban. Te is megválthatod, visszavásárolhatod az uniós alapjogod, amit erőszakkal vett el tőled az Orbán-kormány: oda mehetsz munkát vállalni az unión belül, ahová csak akarsz. Feltéve, ha megváltod a szabadságod: vagy szülsz három gyereket, vagy kifizeted a tandíjat. Az már a kutyát nem érdekli, hogy utána hová viszed a gyerekeidet. Az Orbán-kormány célja nem az, hogy itt, ebben az országban találd meg a számításodat és itt, ebben az országban láss jövőt a gyerekeid számára. Az Orbán-kormány célja a regula, leöntve egy jó adag hímsovén, nőellenes, megalázó,...

Forrás: maria.postr.hu
Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maria.postr.hu
@darwin: A fiúk maradnak. A háromgyerekes engedmény csak a lányokra vonatkozik. Ezt mondta az EMMI azt MTI-nek pénteken:

"A jelenleg még hallgatói ösztöndíjszerződésnek nevezett dokumentumban vállalt kötelezettség alól automatikusan mentesül az az édesanya, aki három gyermeket szül - pontosította a sajtóban megjelent információkat pénteken az Emberi Erőforrások Minisztériuma."

Tehát a háromgyerekes anyukák oda mehetnek a három gyerekkel, ahová csak akarnak. Az apukák meg maradnak, amíg vissza nem fizették a képzésük teljes költségét.

Családbarát kormányzás, muhaha.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@varirmag: Akkor Orbán csökkentse le, na mit szólsz?!
Pálinkafőző Rézüst
A legutolsó hírek szerint férfiaknak is kötelező lesz szülni! A Tömjén fogja a projektet felügyelni!!
dr lóherre
@varirmag: A fityesz meg nem vitte le a nyugdíjakat, sőt meg szüntette a rokant nyugdíjat.
Na ehhez mit szólsz?
dr lóherre
Nem lehet mindenkinek 5 gyereke mint a BALTÁS VEZÉRNEK!!!
Fel is kell nevelni őket.
mátmar
Ha két gyermeked van (5 éves, és egy 10 hónapos),a férj Ausztriában dolgozik, mert itthon nincs munkája, 10 hónapja nem kapnak családi pótlékot mert az államkincstár ügyintézője nem intézkedik, a gyedet megvonták, mert Kint dolgozik a férj. Akkor nem igaz, hogy nem ver a fidesz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.