A belügyminiszter szavai szerint azok, akik a saját bőrükön érezték, tapasztalták a márciusi rendkívüli hóhelyzet nehézségeit, jónak, vagy kiválónak ítélték meg a mentésben részvevők tevékenységét. Pintér Sándor az Országgyűlési honvédelmi és rendészeti bizottságának keddi ülésén beszélt erről.

A tárcavezető a márciusi rendkívüli időjárási helyzet kezeléséről szóló belügyminisztériumi jelentést tárgyaló bizottsági ülésen elmondta, a számos európai országot sújtó rendkívüli időjárás miatt Magyarországon volt a legrosszabb a helyzet. Ehhez képest rendkívül gyorsan és hatékonyan sikerült kiszabadítani az elzárt településeket, járhatóvá tenni az útvonalakat, s helyreállítani az áramszolgáltatást - közölte.

Pintér Sándor külön felmérést végeztetett arról, hogy az állampolgárok hogyan ítélték meg a mentési munkálatokat. Az állampolgárok ítélete szerint a legrosszabb eredmény is közepes lett - ismertette.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Na ehhez kell is a vastag rinocérosz bőr.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@A Tündik bündije: Na és kinek kellett volna haza vinni?- talán a Zorbánnak?
rézfánfütyülős
Ezt azok hozzátartózóinak a szemébe merné Pintér mondani akik ott fagytak meg?
kiskutyauto
Ami az utóbbi 3 évben a magyar kormány bármely tagja szerint van vagy volt, az általában az igazsággal köszönőviszonyban sincs, mivel szépen módszeresen összeválogatott tévképzetes pszichopatákból áll, akik saját alternatív valóságukban élnek... hajrá abszurdisztán hajrá Orbanisztán!
kkalman
Don Sanya azokat is megkérdezte, akik hosszú órákig, netán napokig a hó fogságában voltak?
zipper
" Tisztelt BM. Amennyiben nem találják a hóhelyzeti állampolgári elégedetlenségeket a neten, ne dobják ki pc-iket, az archivált elemek között az összes megtalálható !

Segítünk ! "

Informatikus Szövetség.
zipper
Riporter -: ...és kiket kérdeztek meg az állampolgárok közül ?

Pintér: - hát a...ö...ö...Kocsis Máté, Bakondi György és Hajdú János nevű állampolgárokat...sőt, az összes BM államtitkár is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.