Akár külföldre is költöztethetik az ismert hazai meteorológiai portálokat a tulajdonosok az új meteorológiai törvény miatt - írja a Napi Gazdaság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
A megbízhatók már eddíg is külföldön voltak.
Gondolok az elérhetőség gyorsaságára, a fölösleges reklám tartalom mentes oldal tisztaságra, a tényszerűség egyszerűségére!
kamazuka
A megbízhatók már eddíg is külföldön voltak.
Gondolok az elérhetőség gyorsaságára, a fölösleges reklám tartalom mentes oldal tisztaságra, a tényszerűség egyszerűségére!
zipper
Pl. Közép-Afrikába és akkor mindennap + 30 C-fok, eső nem várható, a déli, dél-nyugati szél gyengül, az éjszakai hőmérséklet + 20 C-fok körül várható...
egyember
Pl.
Tegnap kora reggel a királyi rádióban:
"Ma Mo. egész területén befelhősödik."
Később kinéztem az ablakon: gyengén felhős ég. Kinyitom az Eumet-et: mind a vizuális, mind az infra felhőkép semmi komoly felhősödést nem mutat, a későbbiekre se.
Kinyitom az Időkép-et: hőmérséklet pontosan az, amit a hőmérőm mutat, felhőnek nyoma nincs, később sem. Irány a kert. Egész nap kellemes tavaszi időben dolgoztam, késő du. jelentek meg felhők északról -ezt különben az Időkép jelezte, esetleges zivatarként is- de csapadék nem lett.
No comment!
tivoli
Ó, hát Magyarország időjárása mitől lenne más, mint a környező országoké? Nézzük meg azét pl, amelyik határához közelebb lakunk. Lehet többre megyünk, mint a hazai szolgáltatókkal.
Pálinkafőző Rézüst
Bravó elvtársak! Ez aztán a hazai megtartó erő...Hülyék gyülekezete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.