Bejelentette Rogán Antal, hogy az év végéig mégis jóváírják az állami nyugdíjrendszerben elinduló egyéni számlákon a korábbi magánnyugdíj-pénztári befizetéseket. A Fidesz-frakcióvezetőjének közlése előtt egy nappal Varga Mihály gazdasági miniszter viszont azt mondta, a nyugdíjrendszerben olyan változások történtek, amelyek nem teszik indokolttá a korábbi magánnyugdíj-pénztári megtakarítások jóváírását.

Forrás: nepszava.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@guszty: Mind kettő!!! Mert Varga is azt nyilatkozta rég, meg lesz a számla Miniszterlett most már rájött nincs is meg a pénz. . Rogán meg elfelejtett egyeztetni. Már egyre jobban szétszórt lesz a Fidesz kormány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Már megint egy hír amiben, semmi hír érték nincsen!
coni
Elég nagy butaság volt az emberek részéről, hogy elhitték, hogy a már nem létező pénzt 30 év múlva megkapja, mert 30 évvel korábban egy ámokfutó ME jóváírta neki egy virtuális számlán.

A nyugdíjrendszer nálunk úgy működik, hogy unokáink fogják fizetni a nyugdíjunkat, mindenki számolja össze hány unoka jut fejenként.
Pálinkafőző Rézüst
@kedwes: a hírértéke annyi, hogy 2 fideszes csúcsgóré homlokegyenest ellenkezően nyilatkozott ugyanarról, a jövőt meghatározó kérdésről! Kvázi fingjuk sincs hogy mit akarnak, még egymással sem egyeztetnek. Ez a káosz kezdete, és a csúcsgóré ebbe belefog roppanni agyilag , szó szerint!
@coni: sajnos azok a majdani fizetős unokák jó része már nem lesz hazánkban..
Dr. Felipe
Hát ezért lesz három szóvivője a fideSS nek mert így három égtáj felé tudnak hazudni egyszerre.
kedwes
@Pálinkafőző Rézüst: De ettől, hogy azok ott fenn meglágyulnak, mi isszuk meg a levét!
Nauta
@szaboria1: Csak hadd szóródjon! Az elszámoltatásra össze lesz terelve a rablóbanda! Lehet elkezdeni a börtönök építését,a kéz-láb bilincsek gyártását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.