A Miniszterelnökséget vezető politikus csütörtökön Hódmezővásárhelyen újságíróknak elmondta, tavaly novemberben egy tragikus baleset részese volt az M5-ös autópályán. A delmagyar.hu hírportálon erről szóló összeállítás kapcsán több olvasó is úgy érezte, ki kell hogy fejtse véleményét. A politikus közölte, a kommentelők közül senkit nem jelentett föl, a személyét, emberi méltóságát sértő hozzászólások miatt a szerkesztőség és a kiadó ellen indított polgári peres eljárást. A jogi lépések célja az volt, kiderüljön, egy közéleti szereplőnek joga van-e az emberi méltósághoz – közölte az államtitkár. Lázár János úgy fogalmazott: „a politikus is ember”. Az államtitkár úgy véli, minden közéleti szereplőt megillet az emberi méltóság, attól függetlenül, melyik politikai párthoz tartozik, helyi vagy országos szinten végzi tevékenységét. A politikusokat lehet, sőt kell is kritizálni – mondta a politikus, hozzátéve: az azonban, hogy hozzászólók a halálát kívánták, nem abba a kategóriába tartozik,...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Janikám, most olyat mondok neked, amitől menten padlót fogsz, mint gyuribácsi tíz feles után.
A választópolgár is ember. Tudok, azok, akiknek ha nincs semmijük, annyit is érnek.
Kocc...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laslow
@marlin: Azt is csak papírról,olvasva és helytelenül!
laslow
@honeykiss: "A politikus is ember",rendben,de mi van a többi,9,5 millióval?
laslow
@QQCSI: Fizetni tudják a rezsijüket,de azt is éppencsakhogy,mivel nincs szegénykéknek semmi más,a közzétett vagyonnyilatkozatukból is kiderül,csak hitel törlesztésük,legfeljebb, plüssmackó-,Matchbox-gyűjteményük,utánfutójuk,autó nélkül,stb.,stb.,stb...!
marlin
@laslow: Valami hasonló, a helyi
békemenetistáknak tartott parasztvakításon nem figyelt az agitpropos elvtárs(!) meséjére(!), és hibásan próbálja "eladni" a hibásan betanult hülyeséget!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.