Európa polgárait szólítja meg nyílt levelében a CÖF és az aláíró magyar értelmiségiek – írja az MNO. Az aláírók szerint a „Magyarország ellen folyó lejárató hadjárat” a baloldaliakhoz és a liberálisokhoz köthető, ők pedig a „magyarországi változás eredményeit szeretnék megsemmisíteni”. Arra kérik a levél olvasóit, hogy hiteles forrásból tájékozódjanak a magyarországi történéseket illetően és ne hallgassanak a „nemzetközi médiát uraló baloldali és liberális értelmiségre”. A levél aláírói közt található Dörner György, Bencsik András, Pataki Attila és Bayer Zsolt is, illetve, mint írják, a levelet szignózók között van az a kétezer „nemzeti érzelmű értelmiségi” is, akik csatlakoztak a CÖF által életre hívott Szellemi Honvédelem mozgalomhoz.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ufópazaky és bájerzsótti, mint értelmiségiek? Itt komoly bajok vannak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ettől az értelmiségi névsortól a hajcsatom mellé kerültem.
Ezek írtak levelet Európa polgárainak? Kacag a máj!
tűzróka0919
@Dr.luigilongo60: Gyönyörű 1 lóféreg !
keresztapa
"Az utóbbi idők eseményei gondolkodóba ejtettek Magyarország jövőjét illetően"

"Az elmúlt több mint 1,5 év, de akár az elmúlt 20 év is, abba az irányba mutat, hogy nálunk sosem működött igazán jól ez a többpárti demokrácia.
Részben azért, mert nem belső népi kezdeményezéssel értük el, hanem a régi rendszer vezetői szépen csak újraosztották a hatalmat. Így sosem kellett végigjárnunk azokat a társadalom fejlesztő folyamatokat amelyeket más népek előttünk sok-sok év alatt végigjártak.". "Sok az ideológiailag mosószer felhasználó, ami a szennyet nem távolítja el, a maradvány viszont káros a fejlődésre"
kkalman
@Dr.luigilongo60: És ő a CÖF értelmiség egyik díszpéldánya. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.